Elektroninės muzikos orkestras „Silence Family“ nutrauks tylą

Kūrybinė „Silence“ šeima jau šį penktadienį Vilniaus „Teatro arenoje“ pristatys elektroninės muzikos orkestrą „Silence Family“.

Pirmajame ir vieninteliame koncerte gruodžio 4-ąją pasirodys orkestro solistai – po „Silence“ ženklu šiemet jau nekart pasižymėję elektroninės muzikos atlikėjai ir kūrėjai.

Tai – aktyvūs prodiuseriai Leon Somov ir Mario Basanov, su jais ne vieną bendrą kūrinį įrašiusi nuolat pilnas sales gerbėjų sukviečianti Justė „Jazzu“ Arlauskaitė, kol kas daugiausiai pasaulinėje elektroninės muzikos rinkoje pasiekęs lietuvis Few Nolder arba New Found Land ir „Silence Family“ idėjos autorius bei „Silence“ vadas Vidis.

Maža to, „Silence“ šiuo renginiu pristatys du savo naujus vardus bei veidus – jauną ir perspektyvią vokalistę Moniką Liu bei Briuselyje gyvenantį, jazz ir soul tradicijas elektronikos pagalba jungiantį, atlikėją Adomą.
 
Visi išvardinti „Silence Music“ šeimos nariai renginio metu scenoje pasirodys įvairiais, dažnai netikėtais sąstatais, taip papildydami vienas kito kūrybą. Kad žodis „orkestras“ – ne tik skambus pavadinimas, o rimtas užmojis, patvirtina tai, kad penkiems solistams akomponuos ir būrys kviestinių Lietuvos ir užsienio muzikantų bei vokalistų.
 
„Tik pasilik“, „I`ll Be Gone“, „Parduodu savo muziką“, „Who`s Shot The Silence“, „Song About Love“, „Test“ – tai tik keletas „Silence“ atlikėjų kūrinių, gruodžio 4-ąją suskambėsiančių gerokai kitaip. Tiek puikiai publikai pažįstami Jazzu ir Leon Somov turo bei daugybės „Silence Night“ renginių metu skambėję kūriniai, tiek studijoje dar tebedailinamos būsimos muzikinės naujienos bus atliekamos su nauja jėga ir nauju požiūriu.
 
„Silence Family“ pasirodymas vyks ne mažiau kaip tris valandas. Teatro arenos erdvė pasirinkta neatsitiktinai – orkestro solistai persikūnys į naujus sau vaidmenis, kurie bus kuriami specialių kostiumų bei scenografijos pagalba. Svarbų vaidmenį vaidins ir nuo pirmos veiklos dienos nuo ženklo „Silence“ neatsiejamas vaizdas – jo projekcijos kurs papildomą vienintelio Lietuvoje elektroninės muzikos orkestro atliekamų kūrinių prasmę.


Šiame straipsnyje: Silence Family

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių