„Elektromarkt“ gimtadienio proga lankytojams paruošė malonių staigmenų

Vienas didžiausių Lietuvoje buitinės elektrotechnikos ir kompiuterijos parduotuvių tinklas „Elektromarkt“, įsikūręs prekybos ir pramogų sostinėje „Akropolis“, švenčia savo 9-ąjį gimtadienį. Šventinėmis nuotaikomis gyvuojantis „Elektromarkt“ savo lankytojus nustebino maloniomis staigmenonimis.

Šį penktadienį, spalio 21-ąją, visi užsukę į  „Elektromarkt“ parduotuvę, esančią prekybos centre „Akroplis“ turėjo puikią galimybę susipažinti su technikos naujovėmis. Lankytojai buvo kviečiami pasiklausyti „Philips“ naujausių produktų bei į „Blu-ray“ pristatymų, o taip pat pavartyti foto knygas ir daugiau sužinoti apie naujausias paslaugas.

Šeštadienį, spalio 22-ąją, be jau minėtų staigmenų, lankytojų laukė „De’Longhi“ kavos aparatų, „Kenwood“ duonkepės, „Beurer“ raumenų stimuliavimo diržo ir vokiškų dulkių siurblių „Thomas“ pristatymai. Maloni žinia foto technikos mėgėjams – pristatyti „Olympus“ „PEN“ fotoaparatų bei „Canon“produktų EOS 600D, PIXMA MG5150 ir IXUS 220.

Namų šeimininkės turėjo išskirtinę galimybę išmėginti  „Janome“ siuvimo mašiną, o grožio produktus iš „Remington“ padėjo išsirinkti profesionali kirpėja.

Televizijos mylėtojai galėjo pasidžiaugti naujausiais 3D televizorių pristatymais, o jaunieji „Elektromarkt“ lankytojai turėjo išskirtinę galimybę išbandyti įvairius kompiuterinius žaidimus. Be to, nuo pat penktadienio iki sekmadienio kiekvienas, užsukęs į prekybos ir pramogų sostinėje „Akroplis“ esantį „Elektromarkt“ centrą, galėjo paskanauti „Mia Italia“ ruošiamos kavos.

Visą savaitgalį „Elektromarkt“ salonas operatyviai ir įdomiai siekė pristatyti svarbiausias pasaulio rinkos technologijų naujoves, o gimtadienio nuotaiką dar labiau pakurstė šventinės linksmybės. Garsiausių pasaulio elektrotechnikos gamintojų atstovas Lietuvoje dalino ne tik gerą nuotaiką, muziką ir žaidimus, bet ir dovanas.


Šiame straipsnyje: Elektromarktgimtadienis

NAUJAUSI KOMENTARAI

greta

greta portretas
Vien pristatymais zmones nesudominsi :) Pavyzdziui topo centras per savo gimtadienio sventes siulo galimybes laimeti kazka. Va ten tai idomu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių