Ekologiškų produktų parduotuvė „Biosala“ – jau Kaune

Bendrovė „Biosala“, sausio pradžioje atidariusi ekologiškų ir natūralių produktų centrą Kaune, Laisvės alėjoje, tikisi, kad šiemet jos tinklo pardavimai ūgtels daugiau nei 60 proc. Naujame, jau ketvirtame, „Biosalos“ centre pirkėjai ras ne tik kelių tūkstančių pavadinimų sveikų ir natūralių maisto, kosmetikos bei buities produktų, bet ir galės paskanauti šviežios ekologiškos kavos ar arbatos.

„Jaučiame augantį visuomenės sudomėjimą aukščiausios kokybės natūraliais ir ekologiškais produktais, todėl nutarėme plėsti savo centrų geografiją, – sako Andrius Samaitis, „Biosalos“ tinklo įkūrėjas. – Jau sausio pabaigoje planuojame žengti į Klaipėdą ir tai nebus paskutinis punktas mūsų tinklo žemėlapyje.“

„Biosalos“ ekologiškų ir natūralių produktų centras Kaune įrengtas pagal naują koncepciją: pirkėją pasitinka patogiai suderintos prekybinė ir paslaugų erdvės. Daugiau sužinoti apie natūralius ir ekologiškus produktus padeda išsamūs jų aprašymai ar centro konsultantai.

„Siekiame, kad pas mus būtų šilta ir jauku, kad pirkėjai galėtų išbandyti kuo daugiau ekologiškų naujienų, – pasakoja A.Samaitis. – Čia nuolat kvepia tai malamos kavos pupelės, tai šviežiai užplikyta aromatinga arbata. Netrukus pasiūlysime šviežiai spaustų sulčių iš ekologiškų vaisių ir daržovių – jos daug skanesnės ir kvapnesnės nei esame įpratę.“

Anot „Biosalos“ įkūrėjo, centre taip pat bus galima paragauti specialių „žaliųjų“ kokteilių, kurie padeda atgauti energiją, įveikti įvairius sveikatos sutrikimus, sustiprinti imuninę sistemą.

Naujame centre taip pat įsikūrė sveikų ir natūralių gardėsių kepyklėlė „Mon Ami boulangerie“, puoselėjanti prancūzišką maisto gamybos kultūrą. Kasdien čia galima įsigyti ką tik iškeptos natūralaus raugo ruginės bei kvietinės duonos, purios itališkos čiabatos, išskirtinio skonio kanelių ir daug kitų desertų bei užkandžių. Pirkėjai gali rinktis iš daugiau kaip pusšimčio skirtingų gaminių.

„Viską kepame kaip namie – su meile, tik iš aukščiausios rūšies natūralių produktų: sviesto, varškės, pieno, medaus, kiaušinių, miltų, – sako Elena Anilionienė, kepyklėlės savininkė ir direktorė. – Juos renkamės itin kruopščiai, visą dėmesį skirdami kokybei, o ne kainai. Pavyzdžiui, naudojame tik laisvai auginamų vištų kiaušinius, tik šviežius vaisius, ruginei duonai renkamės viso grūdo miltus.“

„Mon Ami boulangerie“ nenaudoja jokių iš anksto paruoštų įdarų, kepimo mišinių ar šaldytų pusgaminių – viską gamina kepyklėlės šeimininkės, todėl gaminiai visada švieži ir kvapnūs.

Visi produktai „Biosaloje“ yra natūralūs – be sintetinių priedų ar konservantų, kitų kenksmingų medžiagų. Dauguma jų – patikrinti ir sertifikuoti Lietuvos ir Europos ekologinio sertifikavimo įstaigose.

„Biosala“, pradėjusi veiklą 2010-aisiais, turi tris ekologiškų ir natūralių produktų centrus Vilniuje. Įmonė bendradarbiauja su beveik 100 tiekėjų, iš kurių daugelis – Lietuvos ūkininkai ir perdirbėjai. Produktų, kurių negamina vietos gamintojai, bendrovė atsiveža iš sertifikuotų užsienio tiekėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
KOks adresas

Biosala

Biosala  portretas
Laisvės al. 79, prie Kauno viešbučio

nu davai

nu davai portretas
nu, pradekit drabstytis purvais nepatenkintieji!
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių