„Einam Kaunas“: improvizacija su T.Dobrovolskiu prie Soboro

Jau antrą mėnesį Laisvės alėjoje vykstantis projektas “Einam Kaunas 2010” kiekvieną penktadienį miestiečius kviečia neužsidaryti namuose ir prisijungti prie iki vidurnakčio vykstančių kultūrinių renginių. Net šešiose aikštelėse profesionalūs muzikantai, aktoriai, šokėjai su žiūrovais dalijasi talentais, geromis emocijomis ir įvairiausiais meniniais projektais.

Šį penktadienį, birželio 11 dieną, 23 val., sulauksime ypatingo svečio iš Vilniaus. Kūrybingai palydėti saulės ir pasveikinti naujos dienos prie Soboro atvyksta kompozitorius, perkusininkas - multi-instrumentalistas Tomas Dobrovolskis, kuris tapo žinomas visiems, kai sėkmingai dalyvavo televizijos projekte „2 minutės šlovės“.

Savo sukurtais instrumentais Tomas groja naujuose solo ir bendruose akademinės, eksperimentinės, improvizacinės, Jazz ir World muzikos bei šokio, teatro, kino projektuose. Pastaraisiais metais Tomo muzika skambėjo įvairiausiose Europos ir pasaulio šalyse, kaip kviestinis muzikantas jis yra daug muzikavęs su džiazo bei akademinės muzikos atlikėjais.

Visus muziką mylinčius kauniečius Tomas Dobrovolskis kviečia ateiti ir atsinešti įvairiausių buitinių priemonių, įrankių, kurių pagalba visi kartu sukursime simfoniją Kauno miestui ir sau. Su talentingojo perkusininko pagalba jūsų rankose esantis popierius, butelis, skardinė, raktų ryšulys, šratinukas, šaukštai, tarka ar tiesiog būgnelis virs nepamirštama improvizacija, harmoningu negirdėtų garsų deriniu. Meistriškai diriguodamas  ir jungdamas iš pirmo įspūdžio nesuderinamus pokšėjimus, šiūrenimus ir traškėjimus Tomas jau ne kartą yra pasiekęs ritmingos, nuotaikingos melodijos bei rezultatu nustebintos muzikavusios minios ovacijų.

Šį penktadienio vakarą, 23 val., kviečiame ateiti prie ŠV.Įgulos bažnyčios (Soboro) ir prisijungti prie Tomo Dobrovolskio perkusinio eksperimento bei pasisemti daug gerų emocijų dar vienoje „Einam Kaunas 2010” kūrybinėje akcijoje!


Šiame straipsnyje: Einam

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių