Iš Eigulių kapinių pavogtas paminklas už 3 tūkst. litų (papildyta)

Į policiją kreipėsi kaunietis, prieš Vėlines nuvykęs prie artimųjų kapo Eigulių kapinėse ir neradęs paminklo bei bortelių su kampainiais. 

Pareiškimą apie vagystę policijai kaunietis parašė trečiadienį ,12.30 valandą, tačiau kada tiksliai įvykdyta vagystė - sunku pasakyti. 

Kaunietis įvertino, kad dėl pavogto paminklo ir bortelių su kampainiai patyrė 3 tūkst. litų žalą. Eigulių kapinių vedėjas Pavelas Saveljevas tikino nieko negirdėjęs apie šią vagystę, esą nukentėjusieji nesikreipė į kapinių priežiūros įmonę. 

„Keli žmonės jau kreipėsi dėl gėlių vagysčių, tačiau dėl paminklų dar nė vienas“, - garantavo P.Saveljevas. 

Eigulių kapinių vedėjas neabejoja, kad šią savaitę nusiskundimų dėl vagysčių bus daugiau. „Net jeigu nedažnai lanko artimųjų kapus, prieš Visų šventųjų dieną žmonės jaučia pareigą aplankyti mirusius artimuosius. Tada ir paaiškėja, kad kažkada buvo kas nors nugvelbta“, - tradicinę prieššventinę situaciją komentavo vedėjas.

Papildyta:Eigulių kapinėse gėles ir žvakes pardavinėjantis Egidijus taip pat negalėjo nurodyti nuo kurios kapavietės dingo paminklas ir borteliai. Tačiau gėlių pardavėjas prisiminė vasarą girdėtą istoriją.

„Vienas žmogus skundėsi, kad pastatė paminklą ir tvorelę, bet užsakovas esą neatsiskaitė. Tas žmogus svarstė, kad jei neatsiskaitys, paminklą reikės pasiimti“, - darbininko kalbą perpasakojo Egidijus.

Dėl už darbą nesumokėtų pinigų Egidijui skundęsis vyras aiškino esą užsakovas neatsiliepia į skambučius, neatsako į žinutes arba telefonas būna išjungtas.

„Nežinau ar tai apie tą patį paminklą, kurį dabar neva pavogė“, - svarstė gėlių pardavėjas.

Įvykį aiškinasi Žaliakalnio policijos komisariatas. 


Šiame straipsnyje: pavogė paminkląVėlinės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių