E. Ostapenka: dėl mano mirties pajuokavo girtas draugas

Atlikėjas Eugenijus Ostapenka nusprendė atskleisti, kas taip nevykusiai „Facebook“ socialiniame tinkle pajuokavo dėl jo mirties.

Portalui kl.lt atsiųstame laiške atlikėjas rašo (kalba netaisyta):

„Buvau palikęs įjungtą savo kompiuterį ir girtas draugas labai nesėkmingai pajuokavo, nes iš mano kompiuterio prirašė ant mano „Facebook" sienos visokių nesamonių. Sveikas aš ir gyvas. Buvau palikęs įjungtą savo kompiuterį, kai su draugais baliavojome mano bute. Turėjau svečiuose draugų. Pas mane svečiuose buvo išgėrę draugai. Gėrėme alų, grojome gitara ir dainavome. Tai vienas girtas draugas nesėkmingai pajuokavo ir iš mano kompiuterio, mano “Facebook„ paskyroje prirašė visokių nesamonių, kad as neva miriau ir kad mane greitai neva laiduos“.

Negana to, atskleidžia detales atlikėjas, draugas nurodė visiems norintiems jį palaidoti, kreiptis į jo mamą.

„Mano draugas savo ranka parašė su tušinuku ant lapo kažkokį atsisveikinimo laišką, atskanavo jį su mano skaneriu (printeriu) ir minėtą atsisveikinimo laišką patalpino mano “Facebook„ paskyroje. (...) Juk aš nežinojau, kad vienas iš draugų sumastys taip nesėkmingai viešai pajuokauti ??? Juk aš nežinojau, kad mano draugas sumastys prirašyti mano „Facebook" paskyroje visokių nesamonių ??? (...)

„ESU ŠOKIRUOTAS, BET SVEIKAS IR GYVAS“, - didžiosiomis raidėmis surinktu sakiniu laišką užbaigia E. Ostapenka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

egis

egis portretas
ligoto žmogaus ir draugai ligoti...

Eugenijau

Eugenijau portretas
Eugenijau neišdykauk !!!!!!

aras

aras portretas
Gaila...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių