Duris užveria „Double Coffee“

Vargšams latviams nesiseka, o Vilniuje jiems nesiseka dvigubai - negana to, kad mirtimi vaduojasi „Parex“ bankas, vakar paaiškėjo, kad duris užveria ir vilniečių pamėgtos latviškos kavinės „Double Coffee“.

Latviško kapitalo kavinių tinklas „Double Coffee“ stabdo savo plėtrą Lietuvoje ir netgi užleidžia pozicijas – dvi tinklo kavinės Vilniuje baigiamos ruošti uždarymui. Nors oficialiai tai buvo vadinta rekonstrukcija.

„Tai nėra rekonstrukcija – tai planingas uždarymas. Gedimino prospekte tuoj turėtų atsidaryti naujas restoranas. Mes tiesiog palikome šitas patalpas. Pas mus tokia ekonominė situacija, kad ateinančiam pusmečiui ypatingai ruošiamės – per visur susiveržėme diržus, kad galėtume toliau plėstis“, - kavinių uždarymo priežastis „Vilniaus dienai“ aiškino „Double Coffee“ tinklą Lietuvoje valdančios bendrovės „DC Holdingas“ direktorė Laura Vyšniauskaitė.

Kavinės uždaromos vadinamajame verslo trikampyje, Jasinskio g. 16, ir Gedimino pr. 50. Taip „Double Coffee“ tinklas sumažėjo iki 8 kavinių.

Plačiau apie tai skaitykite rytojaus dienraštyje "Vilniaus diena"



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių