Dukreles sumušęs tėvas laisvės neteko 20 parų

Kauno apylinkės teismas patenkino prokuroro prašymą suimti dvi dukreles sumušusį tėvą.

Trečiadienį Kauno miesto apylinkės prokuratūros prokuroras kreipėsi į teismą su prašymu suimti fizinį smurtą prieš mažametes dukreles panaudojusį 23 metų tėvą Almantą J. Teismas prašymą patenkino ir suėmė Almantą J. dvidešimčiai parų.

Anot ikiteisminį tyrimą kontroliuojančio prokuroro, Almantas J. šių metų sausio 9 dieną Kaune, Partizanų gatvėje esančiame bute, panaudojo fizinį smurtą prieš dvi savo mažametes dukras. Preliminariais pareigūnų duomenimis, mažametėms padarytas nežymus sveikatos sutrikdymas.

Šiuo metu mergaitės paguldytos į Kauno klinikų Vaikų ligų skyrių.

Pareigūnų pagalbos kreipėsi mergaičių mama. Pirmadienį apie 22 val. moteris prašė apginti nuo girto ir smurtaujančio vyro.

Pareigūnai įsisiautėjusį tėvą uždarė į areštinę. 21 metų motina Julija J. su 3 mėnesių neturinčia dukrele ir kita metukų mažyle atsidūrė Kauno klinikose.

Naktį mažoji dukrelė praleido Vaikų intensyvios terapijos skyriuje. Nerimaudami dėl mažosios amžiaus medikai pasiliko ją stebėti.

Kitą dieną mažoji jau buvo drauge su savo vyresne sese ir mama. Jauna motina neslėpė, kad būdamas girtas vyras mėgsta parėkauti. Moteris tikino, kad jis šitaip daužosi retai.

Julija J. pasakojo, kad šįkart girtas grįžęs namo vyras puolė ją, ėmė priekaištauti, smaugti. Po to čiupo jau pramokusią vaikščioti metų mažylę.

Pravirkusi mažiausioji dukrelė atkreipė girto tėvo dėmesį. Tada mušeika ėmėsi jos: sviedė ant lovos, kumščiu trenkė į pilvą.


Šiame straipsnyje: smurtasvaikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sraigė

Sraigė portretas
Kai užmuš, gaus 40 parų.

ir

ir portretas
i kepenys tas visas 20 dienu............gal supras..........

n

n portretas
tokia gaidziui kojas rankas nutraukti
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių