„Dragūno“ rankininkams pritrūko jėgų įveikti serbus

Klaipėdos „Dragūno“ rankininkams tik per plauką nepavyko sukurti sensacijos – pritrūko kelių įvarčių, kad klaipėdiečiai patektų į Europos Iššūkio taurės turnyro ketvirtfinalį.

Sekmadienį savo aikštelėje žaidę uostamiesčio rankininkai turėjo pripažinti svečių iš Serbijos – Kragujevaco „Radnički“ ekipos pranašumą rezultatu 27:23 (14:11).

Šeštadienį šią komandą klaipėdiečiai buvo įveikę rezultatu 30:28 (16:15), bet susumavus abiejų varžybų rezultatus į kitą Europos Iššūkio taurės turnyro etapą – ketvirtfinalį pateko serbai.

Sekmadienį vykusiose varžybose pirmieji pasižymėjo svečiai, tačiau klaipėdiečiai iškart atsakė taikliu įvarčiu.

Kova taškas į tašką vyko apie 10 pirmojo kelinio minučių, tačiau vėliau serbai šie tiek atitolo – skirtumą padidino iki keturių įvarčių.

Klaipėdiečiai neketino nuleisti rankų ir pirmajam kėliniui artėjant iki pabaigos skirtumą sumažino iki dviejų įvarčių – 12:10; 13:11, tačiau paskutiniąją minutę sėkmingiau sužaidę serbai prieš didžiąją pertrauką vėl atsiplėšė trimis įvarčiais – 14:11.

Antrąjį kėlinį taip pat aktyviau pradėjo svečiai, kurie vis didino skirtumą. Klaipėdiečiai nelabai galėjo pasipriešinti, nes jų nuovargis tapo akivaizdus – atsarginių žaidėjų suolelis buvo kone perpus trumpesnis nei „Radnički“ komandos.

Antrajame kėlinyje sužaidus šešias minutes komandas jau skyrė rekordiškai didelis šešių įvarčių skirtumas – 18:12.

Ir nors „dragūniečiams“ kartas nuo karto prie varžovų vėl pavykdavo priartėti iki trijų įvarčių skirtumo, tačiau perimti žaidimą į savo rankas trukdė nuovargis, klaidos ir abejoti teisėjų sprendimai.

Nors ir pralaimėjo aštunfinalio etapo varžybas bei nepateko į kitą Europos Iššūkio taurės turnyro etapą, gausiai ir šeštadienį, ir sekmadienį „Dragūno“ palaikyti susirinkę sirgaliai komandos nepeikė.

Anot jų, sportininkai padarė viską, ką galėjo, o pralaimėjimą lėmė objektyvios aplinkybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių