Dingusi paauglė su visuomenės pagalba rasta sveika ir gyva

Penktadienį priešpiet teisėsaugininkai nutraukė penkiolikmetės kaunietės paieškas. Beveik parą trukusią operaciją vainikavo sėkmė - mergaitė surasta sveika ir gyva bei grąžinta į namus.

Atsisveikinimo laiške namiškiams parašyti širdį veriantys žodžiai neišsipildė. Penkiolikmetė Greta surasta sveika ir gyva.

Pirminiais duomenimis, penktadienį, apie 10.40 val., kaunietis atsitiktinai pamatė tamsiais rūbais vilkinčią mergaitę Šilainiuose. Vyriškis atpažino ją iš žiniasklaidos priemonėse paviešintų nuotraukų. Paauglė buvo pastebėta sėdinti Šarkuvos gatvėje esančioje visuomeninio transporto stotelėje, netoli ten esančio prekybos centro "Maxima".

Informacija apie pastebėtą ieškomą mergaitę buvo operatyviai perduota Kauno policijos budėtojams. Į nurodytą vietą pasiųsti policijos patruliai patvirtino, kad visuomenės suteiktos žinios teisingos. Pareigūnai paėmė mergaitę ir pristatė į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą.

Kaip jau buvo rašyta, ketvirtadienį po pietų, apie 15 val., paauglė išėjo iš namų Taikos prospekte ir negrįžo. Jos pasigedę namiškiai rado paliktą mergaitės atsisveikinimo laišką, kuriame ji rašė: "Neieškokit. Susitiksime danguje."


Šiame straipsnyje: dingusidingo be žiniospaauglė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių