Diena.lt ir „Gelbėkit vaikus“ kviečia klausytis jaunimo chorų

Visuomeninė organizacija "Gelbėkit vaikus“ ir naujienų portalas diena.lt sostinės prekybos centre „Akropolis“ kviečia pasiklausyti vaikų ir jaunimo chorų atliekamų Kalėdinių melodijų bei nusifotografuoti linksmoje ir šventinėje dekoracijoje.

„Nedideli Kalėdų muzikos, giesmių koncertai yra ir šventinė dovana, ir organizacijos „Gelbėkit vaikus“ iniciatyvų bei svarbiausių tikslų priminimas visuomenei. Juk Kalėdos – tai šeimos šventė, kai visi turėtų pagalvoti apie savo prioritetus, buvimo su vaikais, jų poreikių ir interesų užtikrinimo svarbą“, - sako Kalėdinių koncertų organizatoriai.

Šventiniai renginiai vyksta Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ prie restorano „Delano“. Darbo dienomis Kalėdų melodijų koncertai prasideda 18 val., savaitgaliais – nuo 12 valandos.

Šventiniuose renginiuose neatlygintinai sutiko dalyvauti net 9 chorai iš Vilniaus Gabijos, Užupio gimnazijų, Karoliniškių muzikos mokyklos, jaunių choras iš muzikos mokyklos „Lyra“, grupės „Kiwi Junior“ ir „Kas nupaišė žvaigždes“, ansamblis „Muslimas“, dainavimo studijos „Versmė“ jaunučių grupė, choras „Voice Lab“.


Šiame straipsnyje: chorasKalėdosžiema 2011

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių