Didžiojoje Britanijoje gimęs Dovydas tapo 500 Kauno rajono kūdikiu

Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 500 kūdikis. Jubiliejinio gimimo liudijimo savininku tapo Dovydas Pratapas. Berniukas gimė vasario 15 dieną Didžiojoje Britanijoje. Jis - pirmasis vaikas Raimondos ir Remigijaus Pratapų šeimoje.

Jauna šeima jau beveik šešeri metai gyvena ir dirba Airijoje, Tačiau, kaip sakė iš Batniavos seniūnijos Virbaliūnų kaimo kilusi Raimonda, svečioje šalyje užsibūti neketina ir planuoja grįžti gyveni į Lietuvą. "Manau, kad situacija šalyje netrukus pagerės, darbų atsiras ir Lietuvoje“, - optimistiškai kalbėjo jaunoji mama.

Praėjusiais metais 500 kūdikis Kauno rajone buvo užregistruotas liepos 14 dieną. Šiųmetiniai skaičiai teikia vilties, kad 2010 metais mūsų krašte bus užregistruota daugiau nei 1000 naujagimių. Praėjusiais metais iki šio gražaus skaičiaus pritrūko vos 4 naujagimių.

Beje, visi jubiliejinių gimimo liudijimų savininkai šiemet yra berniukai. Iš viso birželio 29 dieną Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruoti 9 naujagimiai.


Šiame straipsnyje: rajono kūdikiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių