Didysis rusų keliautojas A.Krotovas vieši Lietuvoje

Didysis rusų keliautojas, didžiausio pasaulyje autostopo klubo įkūrėjas ir prezidentas Antonas Krotovas pirmą kartą vieši Lietuvoje. Unikalią galimybę susitikti su žymiuoju keliautoju ir rašytoju turės tik Kauno bei Vilniaus gyventojai.

Kaune apie savo keliones ir gyvenimą rusų keliautojas A.Krotovas  pasakos  ketvirtadienį, 18 val. "Bernelių užeigos" kavinėje, M.Valančiaus gatvėje.

Vilniuje susitikimas su A.Krotovu vyks spalio 27 dieną, pirmadienį nuo 18 val. Vilniaus keliautojų klube, Kalinausko g. 9.

Keliautojas dalinsis patirtimi ir pasakos apie tai, kaip kelionės keičia žmogų. Šie susitikimai - tai unikali galimybė susitikti žymųjį rusą, pirmą kartą viešintį Lietuvoje.

A.Krotovas yra didžiausio pasaulyje autostopo klubo „Laisvųjų kelionių akademija“ įkūrėjas ir prezidentas. Šio klubo susirinkimai vyksta A.Krotovo namuose ir pritraukia net iki 150 žmonių per vieną vakarą.

Rusų keliautojas įvairiomis autostopo formomis jau yra įveikęs apie 300 tūkst. kilometrų, aplankęs 26 šalis Eurazijoje ir Afrikoje.

Savo kelionių įspūdžius A.Krotovas aprašo knygose. Žymiausia keliautojo knyga „Laisvųjų kelionių praktika“ buvo išleista jau šešis kartus ir yra visų laikų populiariausia knyga kelionių tema Rusijoje.


Šiame straipsnyje: Krotovasautostopas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių