Devynių vaikų mama sumušė Tverų seniūną

Savaitė Rietavo savivaldybės, Tverų seniūnui prasidėjo sukrėtimu – gerokai jaunesnė kaimo gyventoja ne tik aprėkė, bet ir sumušė jį.

Pirmadienį 9 val. pas 52 metų Tverų seniūną Antaną Zalepūgą atėjo Palūkalnio kaimo gyventoja 32 metų Jurgita Š. Atėjo reikalauti žemės.

Panašu, kad dalį jos sugyventiniui priklausančios žemės be šeimos narių žinios žemėtvarkininkai kažkam išnuomojo. Moteris pamanė, kad seniūnas viską turi žinoti ir sureguliuoti visus reikalus.

Pradėjusi aiškinti reikalo esmę moteris įsiaudrino ir taip įsikarščiavo, kad pradėjo seniūną įžeidinėti keiksmažodžiais, grasinti susidorojimu, o galiausiai jį sumušė. Moteris taikė kur kas vyresniam vyrui į veidą.

Maža to, išėjusi iš seniūno kabineto Jurgita Š. Nudrožė tiesiai pas medikus ir pareiškė, kad A.Zalepūgas ją pastūmė, todėl ji skaudžiai užsigavo.

„Man neskaudėjo, bet moraliai labai nemalonu, juo labiau, kad aš niekuo dėtas. Ta šeima mums seniai žinoma. Visada, kai pamatome per langą kurį iš jų ateinančius, žinome, kad streso neišvengsime. Ypač kliūna socialiniams darbuotojams. Anksčiau į pareigūnus nesikreipdavome, bet šį kartą jau buvo peržengtos ribos. Tiesa, žiemą nuvežiau jiems dokumentą, tada šios moters sugyventinis kumščiu apgadino mano automobilį. Už tokį elgesį jis buvo nubaustas administracine tvarka“, - pasakojo Tverų seniūnas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, kuriame įtariamoji – devynių vaikų mama Jurgita Š.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ner namu be dumu

ner namu be dumu portretas
gal gaves i nosi ,biski pajudins uzpakali....:)))))))))))

na

na portretas
pagalvojau kad nedavė pašalpų, nes tuoj irgi skelia. Daugiavaikėm ir pašalpiniam turi viskas būti greitai, o jei ne... jie nekantrūs. Kantrybės turi tik vaikus gimdyti. Vat jų darbas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių