Dėl vykdomo eksperimento su šviesoforu – automobilių spūstys

Piko metu norintieji patekti į Artojų gatvę, rikiuojasi net ant Mokyklos gatvės tilto, nes nuo pirmadienio išjungtas Artojų ir Liepų gatvių sankryžos šviesoforas.

Bendrovės „Gatvių apšvietimas“ technikos direktoriaus Sauliaus Grigaičio teigimu, šviesoforo išjungimas yra eksperimento dalis.

Eksperimentą inicijavo Klaipėdos miesto policija. Šviesoforas Liepų ir Artojų gatvių sankryžoje išjungtas, tikintis, kad Šiaurės prospekto ir Liepų gatvės sankryžoje praeis didesni automobilių srautai. Bandymo imtasi dėl Joniškės gatvės rekonstrukcijos, kuri sukėlė automobilių kamščių.

„Policija pastebėjo, jog išjungus šviesoforą, mašinų spūsčių sumažėjo Šiaurės prospekto ir Liepų gatvės sankryžoje“, – pakomentavo technikos direktorius S. Grigaitis.

Šviesoforas bus įjungtas po savaitės, jeigu nepasitvirtins eksperimento nauda.


Šiame straipsnyje: šviesoforasKlaipėdos miestas

NAUJAUSI KOMENTARAI

čia tai smulkmena-

čia tai smulkmena- portretas
ar mieto valdžia žino, kad apie 17 valandą kasdien įvažiuoti į Klaipėdą (apie 1 km)per Vilniaus pl., Rimkus užtrunka vos ne valandą. Gal sakau kelių policijai užteks "tetris" ar kortom kompiuteriuose žaisti ir išvažiuoti tuo metu reguliuoti judėjimo. Beje Jakų žiedo viadukas abosliučiai nepalengvino automobilių srauto įvažiuojant ir išvykstant iš miesto. Dar įdomiau, kad žiede padarė tik dvi eismo juostas. Aš stebiuosi: koks "genijus" taip projektuoja????

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Norint isvengti eiliu reiketu kad atvaziuojantys mokyklos gatve ir sukantis i Liepu gatve link centro tai turetu daryti pervaziave tilta. Tada posukis i desine butu atliekamas laisai, o vaziuojantys i Liepu gatve ir sukantys link Siaures prospekto taip pat darytu desini posuki ir kamsciai sumazetu.

Kies

Kies portretas
Panaikinkit kalnelius , pasinas gadinate , baisu
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių