Dėl speigo šiąnakt kursuos troleibusai ir autobusai

Viešasis transportas Kaune kursuos visą ateinančią naktį. Toks sprendimas buvo priimtas ketvirtadienį per Ekstremalių situacijų valdymo darbo grupės posėdį.

Praėjusią savaitę dėl mažo keleivių srauto buvo nuspręsta atšaukti naktimis iš ketvirtadienio į penktadienį kursavusius 13N ir 14N maršrutų troleibusus bei 37N maršruto autobusus. Tačiau Kauną užklupus speigui, Ekstremalių situacijų valdymo darbo grupė nutarė artimiausią naktį palikti pastaruosius du mėnesius galiojusią tvarką.

„Kadangi lauke spigina didžiulis šaltis, šią naktį troleibusai ir autobusai veš keleivius. Jei šaltis atsitrauks, kitą savaitę naktinių maršrutų naktimis iš ketvirtadienio į penktadienį bus atsisakyta“, – sakė Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

13N ir 14N maršrutų troleibusai bei 37N maršruto autobusai, kaip įprasta, kursuos ir penktadienio bei šeštadienio naktimis. Visi viešojo transporto grafikai skelbiami Kauno viešojo transporto tinklalapyje.


Šiame straipsnyje: šalčiaižiema

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Lafa bomzams:)

kaunietis

kaunietis portretas
saunus pasirinkimas ,kilnus tikslas.

hojas

hojas portretas
Nereikia vaidinti gerais... .Bepročiai,kas per tokius šalčius naktį važinės troleibusais.Vemti norisi ,nuo tokio "nuoširdumo".Žmonės jau neturi už ką pirkti talonėlių pravažiavimui,eina pėsčiomis kur gali,prasimaitinti neturi iš ko ir t.t... .
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių