Dėl Jūrų muziejaus delfinų - į prokuratūrą

Trečiadienį Seimo Antikorupcijos komisija apsisprendė, kad dėl Jūrų muziejaus delfinariumo rekonstrukcijos ir delfinų išgabenimo į Graikiją, teks kreiptis į prokuratūrą.

Komisija delfinariumo rekonstrukcija ir delfinų išgabenimo į Graikijos privatų zoologijos sodą aplinkybėmis susidomėjo prieš gerą pusmetį.

Trečiadienį Antikorupcijos komisija nagrinėjo Lietuvos jūrų muziejaus ir Graikijos privataus zoologijos sodo sutartį, kurį esą yra slapta, todėl komisija ją narpliojo už uždarų durų. Komisija priėmė sprendimą suformuluoti kreipimąsi į prokuratūrą.

“Ir kitame posėdyje tą formulavimą arba patvirtinsime, arba taisysime, arba atmesime. Tačiau komisija yra linkusi kreiptis į prokuratūrą, nes yra daug neaiškumų”, – tikino Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininkas Ligitas Kernagis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesistebiu

nesistebiu portretas
kai 2008 metais bendravau su delfinariumo direktore telefonu dėl seanso delfinu kontakto su vaikais . Paklausius dėl tokio didelio valandinio tarifo teko išgirsti carienės tono, kad kas nori, tas atranda pinigų šiai pramogai ir jokių nuolaidų netaikoma. Taigi ko stebėtis-"lieptas" turi viena galą.

emigrant

emigrant portretas
Pardave senai tuos delfinus.. O jums makaronus jau tiek metu kabina!

kazkas

kazkas portretas
Emigravai tai sedėk ramiai ir skaityk "fabrikų naujienų" žurnalą, nesirūpinęs, kas Lietuvoj daros, o tuo labiau, neskleisk savo menko protelio demagogijų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių