Dėl burlaivio „Meridianas“ – ginčai be pabaigos

Kol uostamiesčio simbolis burlaivis „Meridianas“ nyksta, politikai toliau ginčijasi, kaip jam padėti, tačiau realių veiksmų nesiima.

Ketvirtadienį miesto taryboje dar kartą buvo svarstytas bendradarbiavimo sutarties tarp savivaldybės ir „Meridiano“ paramos fondo projektas.

Jį parengė miesto tarybos narė Irina Rozova, nes, anot jos, savivaldybės administracija nesistengia net piršto pajudinti.

Pirmasis sutarties projektas, kurį buvo parengę valdininkai, politikų buvo atmestas dėl neva abstraktaus teksto.

I.Rozova parengė konkretesnę sutartį ir ją dar papildyti pasiūlė miesto tarybos posėdyje. Politikė teigė, jog vienintelis būdas, kad savivaldybė dalyvautų privataus „Meridiano“ paramos fondo veikloje yra jai priklausančios įmonės.

„Sutartyje reikia įrašyti, kad dvi savivaldybės įmonės „Meridiano“ paramos fondui skirtų paramą, o tų įmonių atstovai būtų deleguojami į fondo valdybą“, - aiškino I.Rozova.

Tačiau toks politikės siūlymas kitiems tarybos nariams sukėlė abejonių, nes nebuvo pateikta juristų išvadų.

Dėl šios priežasties klausimas dėl bendradarbiavimo sutarties vėl buvo atidėtas. Tačiau savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė pažadėjo, kad kuo greičiau bus parengtas naujas sutarties projekto variantas.


Šiame straipsnyje: Meridianas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas Kas

Kas Kas portretas
A tai ko tas "Vacys" neišmuomojo Meridiano, kaqi jo to prašoma ? TIk db, ant Jūros šventės sugalvojo grynu prasisukti ir atsidare kavine, o kai prašiau, girežtai atsakė: "Kita tema" ir pakartojo tai keletą kartų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių