Dėl avarijos Eišiškių plente sustabdytas eismas

Pirmadienį rytą apie 8.45 val. didelė avarija įvyko Eišiškių plente. Ties Salininkais susidūrė du sunkvežimiai „Mercedes Benz“, vienas po susidūrimo įvirto į griovį, kitas – užtvėrė plentą.

Per avariją sužaloti abiejų sunkvežimių vairuotojai. Jie gydomi ligoninėje.

Pirminiais duomenimis, nuo Pagirių pusės Vilniaus link veždamas nuotekas vilkikas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą. Jis susidūrė su priešpriešiais važiavusiu vilkiku ir atsitrenkė į „Audi“.

Į Pagirių pusę važiavęs vilkikas po susidūrimo įlėkė į griovį kitoje kelio pusėje.

Į avarijos vietą buvo atsiųsti gelbėtojai, jie išvadavo prispaustą nuotekas vežusio vilkiko vairuotoją. Jis skubiai išvežtas į ligoninę.

Įvirtusio į griovį vairuotojas sužalotas nesunkiai. Nuotekas vežęs vilkiko vairuotojas nukentėjo sunkiai, jam sužalota ranka, smarkiai prispaustos kojos,

Automobiliu „Audi“ važiavę vyrai nenukentėjo. „Galima sakyti, antrą kartą gimėme“, – kartojo keleivis. „Gerai, kad buvo kur šiek tiek pasitraukti – griovys dešinėje nelabai gilus“, – sakė „Audi“ vairuotojas.

Vežančio sunkvežimio vairuotojas sakė, kad avarija įvyko dėl techniškai netvarkingos transporto priemonės. Esą užsikirto vairas. Anot žmonių, sunkvežimio vairuotojas skundėsi, kad vilkikas buvo techniškai netvarkingas, tačiau įmonė jo neremontavo.

Po avarijos policija visiškai uždarė Eišiškių plentą, automobiliai nukreipti per Salininkus. Eismas vėl atnaujintas prieš vidurdienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių