Deklaruoti gyvenamąją vietą – kitu adresu

Klaipėdiečiams, norintiems deklaruoti savo gyvenamąją vietą, specialistų teks ieškoti vėl kitu adresu. Nuo balandžio 15-osios dienos jie įsikurs S.Šimkaus gatvėje.

Klaipėdos savivaldybės Socialinių reikalų departamento direktorė Audra Daujotienė pasakojo, nuo balandžio 1 dienos savivaldybės struktūroje įvyko tam tikri pokyčiai.

Civilinės metrikacijos skyrius virto Civilinės metrikacijos ir registracijos skyriumi. Jo poskyriu tapo Gyvenamosios vietos deklaravimo skyrius.

„Manome, kad taip bus paprasčiau organizuoti darbą“, – tvirtino A.Daujotienė.

Nuo balandžio 15 dienos Gyvenamosios vietos deklaravimo poskyris iš savivaldybės pastato Liepų gatvėje taip pat bus perkeltas į Civilinės metrikacijos ir registracijos skyriaus pastatą S.Šimkaus gatvėje.

Gyvenamąją vietą deklaruojantys specialistai įsikurs pirmame jo kabinete.

„Čia žmonėms bus patogiau. Žmonės netrukdys vieni kitiems. Į savivaldybės pirmą aukštą ateidavo ir daug kitų interesantų – dėl leidimų išdavimo, socialinio būsto“, – pasakojo direktorė.

Pastaraisiais metais Gyvenamosios vietos deklaravimo skyriaus specialistai į naujas patalpas perkeliami jau trečią kartą.

Prieš penkerius metus jie iš savivaldybės pastato Liepų gatvėje buvo perkelti į patalpas Vytauto gatvėje. Užpernai rudenį jiems vėl teko kraustytis į savivaldybės pastatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aira

Aira portretas
Kazin ar bus patogiau?

nuomonė

nuomonė portretas
poskyriai nieko gero;

kazys

kazys portretas
sumažėjus santuokoms, sumažėjus žmonių skaičiui, įkėlė deklaravimą gyv. vietos į santuokų rūmus, tai turėtų sumažinti ir vedėjų skaičių, juk ir viena lengvai susitvarkytų
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių