D.Beinarytė ves į „karą“ Kauno chorą

Kauno chorui po Naujųjų vyksiančiame televizijos projekte „Chorų karai“ vadovaus chorvedė Danguolė Beinarytė.

Už jos kandidatūrą pasisakė daugiausia TV3 surengtos apklausos dalyvių.

„D.Beinarytė buvo praėjusių metų „Chorų karų“ Kauno choro vadovė, ji laikoma viena garsiausių ir gerbiamiausių chorų vadovių Lietuvoje. Už ją balsavo dauguma“, - pasakojo šio televizijos projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Balsavimo prireikė po to, kai dainininkas Merūnas Vitulskis, iš pradžių mielai sutikęs vadovauti Kauno chorui, staiga persigalvojo. Tuomet projekto prodiuseriai kartu su TV3 nusprendė atiduoti viską į žiūrovų rankas.

Kauniečiams televizijos interneto svetainėje buvo siūloma rinktis iš trijų: Barto, Vaikų Eurovizijoje užėmusio 6-ąją vietą, D.Beinarytės ir seksualiųjų „69 Danguje“ atlikėjų.

Galbūt kauniečiai, vildamiesi dar vienos pergalės, Kauno choro vairą patikėjo būtent D.Beinarytei.

„Jūs juokaujate? – pirmas D. Beinarytės klausimas buvo jai išgirdus, kad kauniečiai po dvi savaites trukusių balsavimų savo choro generole pasirinko kaip tik ją, o ne grupės „69 danguje“ merginas ar vaikų „Eurovizijos“ dalyvį Bartą. – Aš tikrai labai myliu Kauną ir kauniečius, aš myliu muziką, aš myliu chorą! Aš tikrai neabejinga savo miestui, muzikos garsams ir „Žalgiriui“! Jei toks kauniečių sprendimas, aš jį priimu kaip didžiausią man suteiktą garbę.“

TV3 televizijos interneto svetainėje skelbtame Kauno choro generolo rinkimuose balsavo beveik 14 tūkst. žmonių. Iš jų net 6177 balsavo už D.Beinarytę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių