Daugėja galimybių žiūrėti skaitmeninę TV

Kabelinės ir bevielės TV paslaugų lyderė Kauno regione - „Mikrovisatos TV" pradeda bandomąjį transliavimą skaitmeniniu būdu optiniais kabeliniais tinklais.

Iki rugsėjo bendrovės kabelinės televizijos abonentai, užsisakę papildomą skaitmeninės televizijos paslaugą, galės ją išbandyti nemokėdami papildomo mėnesinio mokesčio.

Paslauga bus papildomai teikiama tik „Didžiojo" optinės kabelinės TV paketo abonentams.  Jos pageidaujantys vartotojai, sudarę paslaugų teikimo sutartį, mokės tik vienkartinį kortelės aktyvavimo (99 litai) bei metinį palaikymo (99 litai) mokestį, joks papildomas abonentinis mėnesinis mokestis taikomas nebus.

Skaitmeninių televizijos programų priėmimui reikalingas skaitmeninės TV priedėlis ir atkodavimo kortelė. TV priedėlį bendrovė savo klientams suteiks nemokamai.

Skelbiama, kad paslauga nepatenkinti klientai iki rugsėjo 1 dienos galės grąžinti priedėlį ir atgauti sumokėtą kortelės aktyvavimo ir metinį kortelės palaikymo mokestį.  

Bendrovės atstovas spaudai Šarūnas Pundzius pažymėjo, kad visi kabelinės televizijos žiūrovai ir toliau gali žiūrėti analoginę kabelinę televiziją. „Taip pat svarbu priminti, kad skaitmeninė televiziją matys tik turintys specialius priedėlius arba įsigiję naujus televizorius, kuriuose jau yra šie priedėliai. Jei klientas turi vieną priedėlį, per vieną televizorių galės matyti skaitmeninę televiziją, o per kitus - analoginę", - teigė Š.Pundzius.

Jau anksčiau kabeliniais tinklais Kaune skaitmeninę televiziją ėmė transliuoti „Init". Populiarėja ir skaitmeninės televizijos paslaugos, kurias siūlo „Teo".

Kai šiemet „Mikrovisata" pasiūlė bevielę skaitmeninę televiziją, prie bendrovės biurų kelias savaites susidarydavo eilės žmonių, norinčių gauti skaitmeninės televizijos priedėlį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių