Darbuotojų ieškoma ir netradiciniais būdais

Prie Varnių ir Panerių gatvių sankryžos esantis reklaminis stendas reklamuoja ne kokią nors prekę, o ieško darbuotojų. Šitokį netradicinį būdą surasti darbuotojų sugalvojo „Senukų" vadovybė.

„Senukų prekybos centras" neseniai atidarė didžiausią Baltijos šalyse logistikos centrą. Domeikavos seniūnijoje, Žemaitkiemio kaime esančiam centrui bendrovė ieško sandėlio darbuotojų, kuriems siūlo 1850 litų „į rankas".

Toks tekstas reklaminiame stende netikėtai suglumino praeivius: „Keista, kai stende matai ne kokį šaldytuvą ar naują būstą, o darbo pasiūlymą, - gūžčiojo pečiais kaunietė Ilona, gyvenanti šalia minėtos sankryžos esančiame daugiabutyje. - Gal dabar toks laikas, kai labai sunku rasti gerą darbuotoją?"  

„Senukų" bendrovėje vien Kauno regione dirba daugiau nei 3400 darbuotojų.

„Ieškome sąžiningų, motyvuotų ir darbščių darbuotojų. Tačiau rasti tokius nėra lengva. Todėl stengiamės būti originalūs ir siekiame informuoti kuo didesnę visuomenės dalį. O reklamos stendas - labai geras būdas atkreipti dėmesį", - portalui aiškino „Senukų" Komunikacijos vadybininkė
Edita Kėkštaitė-Kemežienė.

Pasak jos, atlyginimas - ne vienintelis būdas paskatinti savo darbuotojus. Įmonė savo lėšomis ketina vežti darbuotojus į terminalą, esantį už miesto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių