Dalis Šilainių ir Romainių skendėjo tamsoje (papildyta)

Kaune, dalyje Šilainių ir Romainių elektros energija dingo pirmadienį apie 20.30 val. Elektros energijos tiekimas buvo atnaujintas maždaug po 1,5 valandos.  

Apie 21 val. prisiskambinti į „VST“ Kauno miesto Avarinę tarnybą buvo beveik neįmanoma. „Kauno dienos“ žurnalistams to padaryti nepavyko, tačiau prisiskambinęs vienas Romainių gyventojas teigė nieko gera neišgirdęs.

„Pasakė, kad gedimo priežastis dar nerasta. Draugas man pasakojo, kad kaip tik prieš dingstant elektrai kažkur Šilainiuose matė didelį šviesos pliūpsnį. Atrodė, kad kažkas sprogo“, - pasakojo vienas be elektros energijos vakarojęs kaunietis.

„Kauno dienos“ žurnalistams pavyko paskambinti į Kauno rajono „VST“ Avarinę tarnybą. Joje dirbęs vyras paaiškino, kad viena dalis Romainių - rajono, o kita - miesto Avarinės tarnybos galvos skausmas. Rajono Avarinės tarnybos ribose elektros energijos tiekimas nesutrikęs.

Po geros valandos elektros energijos tiekimas kai kur jau buvo atnaujintas, o visur šviesos įsižiebė maždaug apie 22 val.

„Buvo avarija. Dar nežinau, kiek žmonių buvo be elektros, bet jos tiekimas jau atstatytas. Daugiau nieko nepasakysiu“, - šykščiai avariją po 22 val. pakomentavo Kauno miesto „VST“ Avarinės tarnybos darbuotojas.   


Šiame straipsnyje: VSTelektros energija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių