„Da Antonio“ ir „Olia lia“ picerijoms - baudos dėl sugedusių produktų

Dviejų Vilniaus restoranų "Da Antonio" ir picerijos "Olia lia" administracijas nubaudė už rastus pažeidimus bei įtraukė šias maitinimo įstaigas į padidintos rizikos grupę, todėl jas tikrins dažniau.

"Da Antonio" restoranuose buvo nesilaikoma savikontrolės reikalavimų viename iš restoranų rasti nekokybiški ir vartojimui netinkantys pasibaigusiu tinkamumo vartoti terminu maisto produktai - marinuota lašiša su pašaliniu kvapu, šaldyta lašiša, šaldytos anties šlaunelės, vaniliniai ledai, pranešė Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba.

Nustatyta, kad tikrintuose "Da Antonio" restoranuose nesilaikoma patalpų higienos, produktų atsekamumo reikalavimų, netinkamomis sąlygomis atšildomi sušaldyti maisto produktai.

"Akropolyje esančioje picerijoje "Olia lia" ir ledainėje "Soprano" inspektoriai nustatė, kad produktai laikomi netinkamomis sąlygomis, neužtikrinami produktų tinkamumo vartoti terminai ir patiekalų terminis apdorojimas.

Už nustatytus pažeidimus restoranų ir picerijos vadovams nuobaudos, taip pat uždrausta naudoti nekokybiškus maisto produktus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių