„Coffee-Inn“ sukūrė kavą kaimynams

Originalių būdų kaip vilioti klientus ieškanti kavinė „Coffee-Inn“ šį kartą nutarė pamaloninti kaimynystėje įsikūrusią kompaniją. Jau šeštąją kavinę atidaręs „Coffee-Inn“ tinklas savo meniu papildė specialia kava, skirta kaimynystėje esančios „Ernst & Young“ darbuotojams.

Šalia Vilniaus Rotušės prieš savaitę darbą pradėjęs „Coffee-Inn“ klientams pasiūlė ne tik įprastos visose tinklo kavinėse randamos kavos.

Kaimynystėje įsikūrusios kompanijos darbuotojams „Coffee-Inn“ kavos meistrai sukūrė dvi specialias kavas, pavadintas „Deadline Coffee” (lietuviškas variantas - „Terminatorius“) ir „Partner’s Delight“ (lietuviškas variantas - „Partnerio džiaugsmas“).

„Coffee-Inn“ atstovai specialiųjų kavų receptus ir pavadinimus kūrė kartu su „Ernst & Young“ darbo grupės vadove Inga Gudinaite. „Mūsų darbuotojai jaučiasi pamaloninti, pamatę, kad jie ir kava „kalbasi ta pačia kalba“, sakė I. Gudinaitė.

„Vietą naujai kavinei išrinkome atsižvelgdami į gausius miestiečių ir turistų, lankančių Aušros vartus, srautus, o šalia įsikūrusi „Ernst & Young“ patraukė dėmesį kaip daugiausiai darbuotojų turinti kaimyninė verslo įmonė, sakė „Coffee-Inn“ marketingo vadovas Nidas Kiuberis.

Tai antroji per pastarąsias kelias savaites naujai atidaryta kava išsinešti prekiaujančio tinklo kavinė.  Prieš kelias savaites dar vienas „Coffee-Inn“ buvo atidarytas prekybos centre „Panorama”. Iki Kalėdų sostinės Gedimino prospekte, šalia Lukiškių aikštės, duris atvers ir septintoji tinklo kavinė.


Šiame straipsnyje: kavinėCoffee-Inn,kava

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių