Buvusiems pareigūnams - savivaldybės valdininkės darbo pasiūlymas

Užtarnauto poilsio išėję Klaipėdos apskrities policijos viršininko pavaduotojai Vytautas Kazlauskas ir Dainius Smatavičius sulaukė pasiūlymo dirbti savivaldybėje.

Ketvirtadienį abu šie vyrai buvo pakviesti susitikti su miesto meru Vytautu Grubliausku, kuris padėkojo ne vieną dešimtmetį Klaipėdos labui miesto teisėsaugos įstaigose dirbusiems pareigūnams. Meras padėkojo jiems už tarnybą ir įteikė atminimo ženklus su Klaipėdos miesto herbu.

Pagarbą šiems dviem buvusiems pareigūnams pareikšti atėjo ir nemažai su jais bendravusi savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus viršininkė Kristina Vintilaitė.

Pradžioje juokais, o vėliau ir visiškai rimtai ji pasiūlė V.Kazlauskui ir D.Smatavičiui dirbti jos vadovaujamame skyriuje. Aukštus postus ėjęs pareigūnai nustebo sulaukę tokio pasiūlymo.

K.Vintilaitė patikino, kad jiems netektų bėgioti miesto gatvėmis ir rašyti pranešimus apie nuobaudas už nesumokėtą automobilio stovėjimo mokestį.

Buvęs policijos viršininko pavaduotojai tikino pradžioje pailsėsią ir neskubėjo atskleisti ateities planų. Per 11 dienų, kai nebedirba, pailsėti ir susitaikyti su mintimi apie baigtą tarnybą jie dar nespėjo.

Tiesa, D.Smatavičius prasitarė, kad K.Vintilaitės darbo pasiūlymas yra trečias.

Dažnas tarnybą policijoje palikęs pareigūnas Klaipėdoje įsidarbina saugos tarnybose, juo labiau, kad jų uostamiestyje netrūksta. Žemesnes pareigas ėję pareigūnai tampa apsaugininkais, o aukštesnio rango pareigūnai tampa vadovais. Nemaža jų dalis įsidarbina įmonių vindikacijos tarnybose.

Šiuo metu apsaugos viršininko neturi viena didžiausių uosto įmonių bei viena privati miesto saugos tarnyba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

emigrant

emigrant portretas
Toks jausmas, kad tas lovys guminis :))))

ups

ups portretas
Uzsitarnavot poilsi, tai ir sedekit namuose kaip visi pensininkai. Ne... Dar jiems maza. O kiek zmoniu be darbo, be jokiu pajamu mina darbo birzos slenkscius? Pilna ir su mokslais, ir su aukstaisiais. Jiems darbu tai niekas taip nesiulo... O cia... Svogeriu krastas, ka ir bepridursi.

Klaipėdietė.

Klaipėdietė. portretas
Išėjo į užtarnautą poilsį, greičiausiai gavo išeitines, o Vintilaitė atgal kviečia į darbelį. Štai tau ir teisybė. Jaunimas į užsienius išvažinėja, o čia pensininkams darbą siūlo, "LABAI GERAS"
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių