Buvęs Kauno ligoninės vadovas su savivaldybe nesusitaikė

Kauno klinikinei ligoninei vadovavęs Kęstutis Mazurkevičius teigia buvęs atleistas neteisėtai. Antradienį jis su Kauno savivaldybės atstovais susitiko teisme.

Rudenį iš ligoninės vadovo pareigų atleistas K.Mazurkevičius Kauno apylinkės teismo prašo, kad jo atleidimas būtų pripažintas neteisėtu, o jį atleidusi Kauno savivaldybės administracija būtų įpareigota jį grąžinti į darbą bei išmokėti kompensaciją.

Antradienį įvyko parengiamasis bylos svarstymo posėdis. Teismas kažkodėl nusprendė, kad jis turėtų vykti be pašalinių. Už uždarų durų likusiems proceso dalyviams siūlyta susitaikyti.

„Kai žmonės kažką siūlo, gal ir galima susitaikyti, tačiau šiuo atveju pasiūlymo nebuvo. Savivaldybės atstovė nebuvo tam pasiruošusi“, – po posėdžio sakė K.Mazurkevičius.

Laikinai ligoninei vadovavęs K.Mazurkevičius atleistas spalį. Teigta, kad jis neva pažeidė darbo drausmę.

Praėjusiais metais ligoninės vardas buvo siejamas su ne vienu skandalu. K.Mazurkevičius rugsėjo pradžioje savo kabinete aptiko pasiklausymo įrangą, vėliau jis ir jo pavaduotoja Rita Banevičienė apskundė ligoninės vadovo konkurso rezultatus. Savivaldybė buvo paskelbusi, kad ne pirmą kartą vykusį konkursą laimėjo psichiatras Gediminas Abeciūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ghm

ghm portretas
tikiuos pralaimes teisma ir bus nuleistas ant zemes sitas aferistas....

vito

vito portretas
Ligonine gerai gyvena ir be taves Kestuti,tuek sazines zmogau.

Etikos komisijai

Etikos komisijai portretas
Kada etikos komisija rysis ivertinti tarybos nario Kazimieros Nausedos vaidmeni paslaptingoje ir skandalingoje istorijoje, pasibaigusioje zmogaus mirtimi?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių