Būsimoms mamoms - nuolaida į kino seansą

Birželio 1-ąją, antradienį, kino centras "Skalvija" kviečia būsimas mamas į specialų „Mažylės“ kino seansą besilaukiančioms.

Šviesių ir gražių emocijų niekada nebūna per daug, ypač moterims, įsitikinęs „Skalvijos“ kino centras. Birželio 1-ąją, antradienį, jis kviečia jas į specialų „Mažylės“ kino seansą besilaukiančioms.

"Mažylė" - tai istorija apie 2 metukų mergaitę Asią, kuri praskaidrina pagyvenusios cirko artistų poros gyvenimą ir  tampa svarbiausiu žmogumi jų šeimoje.

„Besilaukiančias moteris, ypač pirmąjį kartą, neramina klausimai, kaip reikės elgtis su savo pirmagimiu, kaip jį auklėti ir būti gera mama. Todėl būsimąsias mamas nusprendėme pakviesti į filmą „Mažylė“, kuris verčia ne tik nusišypsoti, bet ir ugdo supratingumą, rūpestį vienas kitu, parodo, kaip iš mažų dalykų galima susikurti savo namus, savo pasaulį“, - sakė „Skalvijos“ kino centro vadovė Vilma Levickaitė.

Subtilią „Mažylės“ istoriją sukūrė sutuoktinių pora Tizza Covi  ir  Rainer Frimmel. Visus vaidmenis šiame filme jie skyrė cirko artistams, o ne profesionaliems aktoriams. Kai jie pradėjo filmuoti „Mažylę“, mažajai Asiai (Asia Crippa) dar nebuvo dviejų, todėl jiems teko taikytis prie jos ir koreguoti pirminį fimo sumanymą.

Filmo režisieriai sakosi norėję parodyti kitokią visuomenę, kuriai svarbus vienas kito palaikymas, pagalba silpnesniam ir negalinčiam savimi pasirūpinti. Lietingą dieną be priežiūros mažąją Asią aptikusi Pati (Patrizia Gerardi) nedvejodama pasiima ją į šeimą. Savo energija ir naivumu mažylė pavergia ir Pati sutuoktinį Valterį (Walter Saabel), kuris iš pradžių nėra patenkintas naująja šeimos nare ir siūlo kreiptis į policiją.

„Priglausta mažylė pakeičia šeimos gyvenimą, priversdama  juos vėl džiaugtis gyvenimu ir pamiršti, kad jie jau sensta, kad pragyventi iš cirko pasirodymų vis sunkiau. Tikiuosi, kad ši istorija ir būsimosios mamoms atneš daug gražių emocijų, belaukiant savojo mažylio“, - kalbėjo V. Levickaitė.

„Mažylė“ yra pelniusi „Europa Cinemas“  kino teatrų tinklo prizą už geriausią europietišką filmą Kanų festivalio programoje "Dvi režisierių savaitės", taip pat įvertinta prizais Gijone (Ispanija) ir Valdivijoje (Čilė).

Į specialų „Mažylės“ seansą Skalvija“ moteris kviečia registruotis elektroniniu adresu info@skalvija.lt. Jos filmą galės pasižiūrėti pigiau – už 8 litus. Nepatekusios į birželio 1-osios seansą, besilaukiančios moterys kviečiamos su nuolaida „Mažylę“ žiūrėti visą birželio mėnesį.


Šiame straipsnyje: skalvija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių