„Brodvėjus PUB“ bandys atsidaryti trečią kartą

Po vasarą lydėjusių nemalonumų maratono vėl atsitiesęs legendinis sostinės klubas „Brodvėjus Pub“ vėl kviečia prisiminti senus gerus laikus kartu su lankytojų pamėgtomis grupėmis ir atidarymo staigmenomis. 

Penktadienio vakarą klubo scenoje pasirodys grupė „Pelenai“, gitaros virtuozas Virgilijus Jutas („Blues Makers“) su dainininke Neda Malūnavičiūte, bardas Artūras Minalga. Šio šventinio vakaro staigmena – perspektyvios grupės H.O.W. debiutas klubo scenoje, kurioje per dešimtmetį grojo beveik visi žymiausi Lietuvos muzikos grandai.

Atsinaujinusiame „Brodvėjus Pub“ bus atgaivinti didelio populiarumo sulaukę akustinių gitarų vakarai žvakių šviesoje, kultiniais tampantys „Dainuojamosios poezijos vakarai TAU“ su visomis šio žanro Lietuvos žvaigždėmis, savaitgaliniai legendinių atlikėjų koncertai ir ketvirtadienio vakarais vykstantys „Jam Session“.

Nuo įprastinių sostinėje vykstančių „Jam session“ ketvirtadieniai „Brodvėjus Pub“ išsiskirs tuo, kad jų metu bus galima pasiklausyti ir roko, ir džiazo, ir svingo, ir latino, ir daugelio kitų muzikos stilių, kuriuos atliks profesionalūs muzikantai. Dar daugiau – sekmadieniai nuo šiol bus skiriami praleisti kartu su būriu draugų gaminant vitaminą C, todėl paskutinis kiekvienos savaitės vakaras taps humoro vakaru.

Kadangi šis atidarymas yra tarsi savotiškas klubo gimtadienis, kuris vasaros pabaigoje taip ir nebuvo atšvęstas, tai gruodžio mėnesį kartu su „Brodvėju Pub“ savo gimtadienius paminės du muzikantai: Onsa (gruodžio 12 d.) ir grupės „Requiem“ lyderis Tomas Krivickas (gruodžio 18 d.).

„Brodvėjus Pub“ visada stengiasi atsižvelgti į klientų pageidavimus, tad nuo šiol klube bus taikomos specialios nuolaidos studentams. Lankytojams ketinama pasiūlyti įvairių akcijų, viena jų – naujovė Lietuvoje „0 meniu“ (nulinis meniu), apie kurį daugiau sužinosite apsilankę „Brodvėjuje“.

„Brodvėjus Pub“ atidarymas – gruodžio 11 d. 20 val. Įėjimas nemokamas.


Šiame straipsnyje: brodvėjus pub

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių