Bilietai į pirmąjį „Metallicos“ koncertą Vilniuje jau ištirpo

Bilietų į pirmąjį vienos sėkmingiausių visų laikų roko grupių „Metallica“ koncertą, balandžio 20 dieną įvyksiantį „Siemens“ arenoje,  jau nebėra.

Daugiau nei 10 tūkstančių bilietų į pirmąjį rokerių pasirodymą išplatinta per 35 dienas – prekybos bilietais pradžia buvo paskelbta gruodžio 7 dieną.

„Tai pirmasis atvejis Lietuvos koncertų istorijoje, kuomet iki renginio datos likus daugiau nei keturiems mėnesiams, parduoti visi bilietai į didžiausią šalies areną. Neprasčiau sekasi prekyba bilietais ir į antrąjį „Metallica“ koncertą“, - sakė pramogų verslo grupės „SEVEN entertainment“ vadovas Vidmantas Šiugždinis. Du „Metallica“ pasirodymus „Siemens“ arenoje organizuoja grupės narė „Seven Live“.

Į balandžio 21 dieną įvyksiantį antrąjį „Metallica“ koncertą parduota jau daugiau nei pusė – virš 5 tūkstančių – bilietų. Bilietus, kurių kaina svyruoja nuo 225 iki 295 litų, platina bendrovė „Tiketa“.

„Prekyba bilietais aktyviai vyksta ne tik Lietuvoje. Bilietai Baltarusijoje pradėti platinti šį pirmadienį, o susidomėjimas tarp kaimyninėje šalyje gyvenančių „Metallica“ fanų – didžiulis“, - teigė V. Šiugždinis.


Šiame straipsnyje: Metallica

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių