Baras „Paparazzi“ į atsinaujinimą investuoja pusę milijono

Vilniuje septynerius metus veikiantis baras „Paparazzi“ atsinaujina ir šiandien atsidaro naujose patalpose.

Į baro atnaujinimus savininkai investavo daugiau kaip pusę milijono litų ir kitiems metams planuoja 20 proc. didesnius pardavimus.

„Pastebėjome, kad auga poreikis atsipalaiduoti. Žmonės negaili pinigų „mažoms šventėms“ ne tik ekonomikos pakilimo, bet ir nuosmukio metu. Todėl planuojame augimą kitais metais nepaisant pasaulinės ir Lietuvos ekonomikos lėtėjimo nuotaikų. Atsinaujinęs baras pasiūlys naujovių trokštantiems lietuviams dar daugiau galimybių turiningam laisvalaikiui ir bendravimui”, - sako Andrejus Romanovskis, baro „Paparazzi“ direktorius.

Atsinaujinusio baro svarbiausias akcentas – 20 metrų baras, kuris yra vienas ilgiausių barų Vilniuje. Lankytojai gali sėdėti prie jo iš visų keturiu pusių – bendrauti su barmenais bei matyti visą baro erdvę. Nuo šiol „Paparazzi“ siūlys įvairesnę šiokiadienių programą - pirmadieniais vyks protų mūšiai, antradieniais – stalo žaidimo futbolo turnyrai, trečiadieniais – kokteilių degustacijos ir su galimybe išbandyti barmeno pareigas, ketvirtadieniais – jazzo diena.

„Lietuviams svarbiausia - bendravimas. Užsienyje populiarios laimės valandos, kai galima nusipirkti du gėrimus už vieno kainą, Lietuvoje nepritraukia lankytojų. Ši tendencija taip pat rodo, kad žmonės nesistengia taupyti savo laisvalaikio sąskaita. Jie į barą eina tada, kada nori, o ne tada, kai tai gali padaryti pigiau”, - pasakojo A. Romanovskis.

Septynerius metus Vilniuje veikiantis baras įleidžia lankytojus tik nuo 23 metų. Baras „Paparazzi“ persikėlė į Totorių g. 1/Gedimino pr. 10.


Šiame straipsnyje: Paparazzi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių