Bagažinių turgus keliasi į Klaipėdą

Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“, kas mėnesį vykstantis Bagažinių turgus savaitgalį atsisveikino iki kito sezono. Kitais metais turgus savo lankytojus pasitiks ir Klaipėdoje.

„Bagažinių turgus Kaune pasiteisino. Žmonės neliko abejingi idėjai, kad panaudoti daiktai gali praversti kitiems. Atsižvelgiant į žmonių pageidavimus, kitais metais turgus vyks ne tik Kaune, bet ir Vilniuje bei Klaipėdoje“, – teigia organizatorių atstovas Jonas Plenta.

Pasak organizatorių, Bagažinių turgų šiais metais aplankė apie 140 tūkst. žmonių, iš savo automobilių bagažinių prekiavo daugiau nei 700 prekybininkų. Savaitgalį vykusį turgaus sezono uždarymą vainikavo ir savotiškas bagažinių rekordas – jų buvo per 150.

Organizatoriai pirmąjį Bagažinių turgaus sezoną vertina kaip labai sėkmingą. Nuolat augo prekiautojų ir pirkėjų srautai, renginys sulaukė žymių visuomenės veikėjų, politikų, scenos įžymybių palaikymo.

Pirmasis Bagažinių turgus Kaune buvo surengtas balandžio mėnesį. Renginiai vyko iki spalio kiekvieno mėnesio antrą šeštadienį. Kitas Bagažinių turgaus sezonas trijuose didžiausiuose Lietuvos miestuose prasidės taip pat balandžio mėnesį.


Šiame straipsnyje: bagažinių turgus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių