A.Zuokas: Vilnius čempionatui pasiruošęs

Sostinės meras Artūras Zuokas sako, kad Vilnius – pasiruošęs Europos krepšinio čempionatui. Nuo šiandien  jame prasideda su juo susijusių renginių maratonas.

Penktadienio vidurdienį Europos aikštėje oficialiai prasidėjo Europos krepšinio čempionatui skirta akcija „Muzikinis kamuolys 2011”. Nuo šiol iki čempionato pabaigos kiekvieną penktadienį skirtingose miesto vietose – prie Rotušės, Katedros, M.Mažvydo bibliotekos ir kitur – bus galima išmėginti sėkmę ir varžytis dėl taikliausio ar gražiausio metimo. Visi bandymai bus filmuojami ir rodomi septyniose Europos šalyse per pirmąjį Baltijos muzikinį kanalą.

Pirmasis savo laimę išbandė A.Zuokas. Jam įmesti nepavyko, tačiau geriau sekėsi po jo kamuolį mėginusiam skulptoriui Tadui Gutauskui. Konkurso nugalėtojai bus apdovanojami jo kurtais prizais – kaukėmis ir lietuviška atributika papuoštais marškinėliais.

Miesto meras tikino, kad Vilnius čempionatą pasitiks pasiruošęs: „Vilnius ruošiasi čempionatui, tvarkomės, dažome, lopome, kai kur spėjame, kaikur reikėtų daugiau padaryti, bet tikrai Vilnius pasitiks pasiruošęs krepšinio čempionatą. Specialiai bus koreguojami viešojo transporto maršrutai, bus užtikrinta viešoji tvarka, ant televizijos bokšto bus pakabintas didžiausias pasaulyje krepšys, Gedimino prospektas bus labai įdomiai apšviestas, taps aktyvia vieta, kur galės susirinkti sirgaliai, įvairių projektų dalyviai. O krepšininkams linkime tik vieno: mums reikia aukso“.

Ketvirtadienio vakarą draugiškas lietuvių rungtynes su ispanais stebėjęs A.Zuokas pasveikino visus su pergale.

„To tikrai nebūtų įvykę, jei ne geri sirgaliai. Neveltui mūsų rinktinė sako, kad jie žaidžia ne penkiese, o šešiese, nes šeštas žaidėjas yra sirgaliai. Manau, kad jų indėlis į krepšinio plėtrą ne mažesnis nei pačių krepšininkų. Ko noriu palinkėti sirgaliams, tai išmokti keiktis be keiksmažodžių“, - šypsojosi miesto meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Teresė

Teresė portretas
Važiuoju anądien per Pedagoginio tiltą - žiūriu - kad tepa darbininkai dažus tiesiai ant surūdijusių turėklų, kad tepa. Taigi po kokio mėnesio tas "dažymas" bus dingęs be pėdsakų. Pokazucha, kaip tam anekdote: Atvažiuoja gynybos ministras į dalinį. Kareiviukai viską dantų šepetėliais iššveitė, ne tik paminklinį pabūklą, net žolę nudažė. Neranda, kur dažų kibirą tuščią padėti paskutinę minutę, o čia ministras ateina. Užmovė ant pabūklo vamzdžio. Ministras klausia: a tam čto? - Foton prikryvatel. - Čto foton prikryvatel, eto i ja znaju, no počemu on nie pokrašen?

sveikinimai vilniui

sveikinimai vilniui portretas
vilniaus meras nusikaltelis...

netikiu

netikiu portretas
tualetų su žiburiu nerasi arba dirba iki 21h, mokami, netvarkingi. Gėda.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių