A.Zuokas: savivaldybės įmonės tampa partinėmis

Vilniaus meras Artūras Zuokas sako, kad sutarė su sostinės savivaldybės Darbo partijos frakcijos vadovais dėl darbo grupių formavimo, kuriose bus sprendžiami koalicijoje kilę nesutarimai dėl postų.

„Mes kalbėjome su Darbo partijos frakcijos nariai, sudarysime darbo grupę, kuri išsiaiškins kilusius nesutarimus“, - po savivaldybėje vykusios konferencijos su Lietuvos pramonininkų konfederacijos atstovais sakė miesto vadovas.

Anot jo, staiga daugiau postų miesto ir jo įmonių valdyme prašyti pradėję Darbo partijos nariai pamiršo koalicijos sutarties sąlygas, kuriose kaip tik teigiama, jog politikai įsipareigoja demonopolizuoti savivaldybės įmonių darbą.

„Įmonės tampa partinėmis, o ne savivaldybės. Jos turi būti miesto įmonės“, - sakė A.Zuokas.

Anot mero, Darbo partijos pirmininko Viktoro Uspaskicho teiginiai apie savivaldybės įmonių valdymą prasilenkia su įstatymais.

„Noriu priminti, kad teiginiai, jog partija turi prisiimti atsakomybę už įmonę, kvepia baudžiamojo kodekso straipsniais“, - tvirtino meras.

„Mes norime rasti sprendimus, kurie leistų frakcijai dirbti laisvai. Visi postai turi prasmę tik tada, kai galima įgyvendinti programą. Norime, kad koalicija būtų galinga, bet galiotų ir vertybiniai principai“, - toliau dėstė A.Zuokas.


Šiame straipsnyje: Zuokaskoalicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aldona

Aldona portretas
Ar šiuo metu savivaldybė veikia? Kodėl nedirba departamentai? Tegul keliauja į namus miegoti. Kiek dar bus žaidžiama su magnetinėmis kortelėmis? Ar malonu čiupinėtis apie svetimas duris? Nieko Jūs nesuprantate. Jūsų niekas nenori, kad ten sėdėtute, jeigu į žmones žiūrite, kaip vilkai. "Nežinau", "nenoriu" - tai faktas, kad savivaldybėje nereikia sėdėti. Jums nepriklauso ir Jūsų pinigai. Iš darbo lėšų statote nereikalingus, bjaurojančius vaizdą, pastatus.

Vietinis

Vietinis portretas
Pastatyk tą suvirintoją į vietą, tegu su konservatoriais dirba:-), ypač su Urbonavičiumi:-)

talonas

talonas portretas
oi nelengva Artureliui su Viktoreliu,dalgis pries kirvi
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių