A.Zuokas apdovanojo šarvuotį paskolinusius muziejininkus

Kaip ir moko lietuvių liaudies patarlė, Vilniaus meras Artūras Zuokas savo viešųjų ryšių akcijų vaisius suskaičiavo vėlų rudenį.

Per visą Lietuvą ir Pasaulį pasklidęs filmukas, kuriame meras reklamavosi Gedimino prospekte užsiropštęs ant automobilį traiškančio šarvuočio, sulaukė ir kritikos, ir pagyrų. Akivaizdu, kad dėmesio sulaukusia akcija A.Zuokas didžiuojasi iki šiol.

Penktadienį per pietus meras į viršutinį savivaldybės dangoraižio aukštą sukvietė visus prie vaizdelio filmavimo prisidėjusius žmones, apdovanojo diplomais, dėkojo ir vardijo viešųjų ryšių pasiekimus.

“Jūsų dėka šį filmuką pamatė visos pasaulio šalys, man nebereikia niekur prisistatinėti. Savivaldybės portalo lankomumas šoktelėjo kelis kartus, Vilniaus vardas interneto paieškose buvo vedamas žymiai dažniau”, - susirinkusiems gyrėsi A.Zuokas.

Vis dėlto, kai kurie sveikinimai atrodė gan keistai.

Pirmiausia, vienas po kito atsiimti diplomų kilo Kauno Karo muziejaus vadovai. Būtent iš šio muziejaus buvo nuomojamas klipe naudotas šarvuotis. Karo muziejus yra pavaldus Krašto apsaugos ministerijai (KAM), kuri išbarė šarvuotį nuomojusius darbuotojus.

Be to, ministerija po klipo pasirodymo išplatino pranešimą, kuriame apgailestavo, kad šarvuotis buvo panaudotas politiko reklamai.

Diplomą gavo ir sutraiškyto „mersedeso“ vairuotojas. Nors iki šiol buvo spėliojama, kad vaizdo klipe pasirodęs vyras - samdytas aktorius, jis pats tai iki šiol neigia ir tvirtina, kad iš tikrųjų yra automobilio savininkas.

Vyras aiškino, kad iš tiesų labai nustebo, kai išėjęs iš parduotuvės rado sumaitotą automobilį. Dar keisčiau skambėjo patikinimas, kad už tai draudimas jam sumokėjo kompensaciją.

Vilniaus meras tęsia pradėtą akciją ir youtube kanale talpina naujus filmukus. Naujausią nuorodą galima rasti oficialioje savivaldybės interneto svetainėje. Pasibaigus filmukui pasekite siūlomas nuorodas – išvysite įdomių akcijos paminėjimų, garsinančių Vilnių ir jo merą visame pasaulyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių