Avarija Kauno rajone: sužeista šeima, ieškomas pabėgęs vairuotojas

Vėlų trečiadienio vakarą Kauno rajone įvyko kraupi avarija. Kelio Vilijampolė – Žeimiai – Šėta 6-ame kilometre kaktomuša susidūrė du lengvieji automobiliai. Sužeisti mažiausiai keturi žmonės, du iš jų – mažamečiai vaikai.

Avarija įvyko netoli posūkio link Radikių kaimo apie 20 val.

Priešpriešais važiavusių „Audi A2” ir “Peugeot 307” smūgis buvo labai stiprus – mašinų detalės išsilakstė kelių dešimčių metrų spinduliu.

Į ligoninę buvo išvežti visi „Audi“ važiavę žmonės – automobilį vairavęs 30 metų M. S., 36 metų keleivė R. P. ir devynerių bei šešerių metų vaikai. Suaugusieji dėl patirtų sužalojimų paguldyti į ligoninę. Vaikai po apžiūros išleisti gydytis ambulatoriškai.

Kauno klinikų atstovė spaudai Austė Aleksandravičiūtė-Šviažienė ketvirtadienį ryte teigė, jog negali suteikti informacijos apie nukentėjusiųjų būklę, nes neturi jų sutikimo.

Sužalotas galėjo būti ir „Peugeot“ vairuotojas, tačiau jis iš įvykio vietos pasišalino. Aplinkybes tiria policija ir prašo atsiliepti ką nors žinančius apie tai, kas galėjo vairuoti minėtą automobilį bei apie vairuotojo buvimo vietą. Reikia kreiptis į tyrėją R. Jomantaitę tel. (8 37) 303 799.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
Samane liejas per krastus, buduliai siauteja. Lietuvos kasdienybe, jau niekam neidomu, tegul jie uzsimusineja, oras tyresnis be ju.

to 1 ajam

to 1 ajam portretas
tu akivaizdziai nenormalus

taip

taip portretas
na durnelis tik tokius linkėjimus komentuoja,bumerangas grįšta atgal
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių