Automobilių spūstys dėl gimnazistų?

Transporto spūstys vis labiau apima centrinę Kauno dalį - kasdien I.Kanto ir J.Gruodžio gatvėse automobiliai „užkemša" visą važiuojamąją dalį.

Dažnai visą I.Kanto gatvę užima viena kryptimi J.Gruodžio gatvės link judanti mašinų kolona. Kol vienas vairuotojas bando pastatyti automobilį, visi kiti neramiai lūkuriuoja. Kai kas nors bando išvažiuoti, už jo susidaro norinčių patekti į laisvą vietą vairuotojų eilė. Ir taip - visą dieną.

Pirmadienį 14 valandą I.Kanto ir J.Gruodžio gatvėse susidariusios transporto spūstys:

Kai kurie vairuotojai apvažiuoja visą „garbės ratą" I.Kanto, J.Gruodžio ir Nemuno gatvėmis ir tik pastarojoje pagaliau suranda vietą automobiliui pastatyti. Kalbinti vairuotojai padėtį aiškino taip: visi nori palikti automobilį kuo arčiau Laisvės alėjos. Be to, iš ryto ir po pietų spūstys susidaro dėl į „Aušros" gimnaziją atvežamų moksleivių.

Portalui „Aušros" gimnazijos direktorė Bronislova Valungevičienė sakė, kad nemažai moksleivių į gimnaziją savo automobiliais atveža tėvai. Ir nors vaikai iš automobilių išlipa per minutę, sustojusi mašinų eilė trukdo pravažiuoti kitiems.

„Kelios dešimtys vyresnių mūsų moksleivių atvažiuoja patys su savais automobiliais. Kitus atveža tėvai. Vykstant į darbą jiems gimnazija pakeliui, todėl trumpam stabtelėję išlaipinti vaikų jie taip pat sudaro spūstis", - tvirtino gimnazijos direktorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių