Aukštas policijos pareigūnas įsivėlė į konfliktą su žmona

Baigiantis Valentino dienai į policijos komisariatą po konflikto su žmona buvo pristatytas Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato viršininkas Gintaras Barzdukas. Šeimyniniu konfliktu jau susidomėjo sostinės policijos vadovai, rašo portalas 15min.lt.

Vilniaus apskrities VPK viršininkas Kęstutis Lančinskas patvirtino, kad naktį policijos patruliai į komisariatą pristatė Vilniaus m. pirmojo policijos komisariato viršininką G.Barzduką.

Pasak K.Lančinsko, pirmojo policijos komisariato vadovo konfliktą su žmona aiškinasi Vilniaus apskrities VPK.

Vilniaus policijos vadovas K.Lančinskas sako, kad dėl pavaldinio konflikto su žmona ikiteisminis tyrimas nėra pradėtas. Kadangi ikiteisminis nėra pradėtas, nėra ir pagrindo G.Barzduką nušalinti nuo pareigų.

 





NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Maladecas Barzdukas! Parode kas yra chatos seimininkas,reikia valdyti tas gyvates ! :)))) Tikras BOSAS! padeties seimininkas ! Super ! :)

Žmonos draugė

Žmonos draugė portretas
Varnas varnui akies nekerta.Todė tyrimas nepradėtas, nuo pareigų nebus nušalintas.Va tep. Turime tokius policininkų viršininkus, ko norėti prevencijos nusikaltimams prieš moteris.

Kostas

Kostas portretas
Juk nusikaltimas turi būti tyriamas ir be pareiškimo.Jei jo nebuvo reikia bausti žmoną už melagingą pranešimą policijai.Ar nakvojo areštinėje tur būt yra įregistravimas, kas naudojosi areštinės paslaugomis.Kaip tik paliečia ukštesnius ponus ,viskas yra slepiama.Kas gali pasitikėti tokiu policijos vadovu ir kaip jis gali vadovauti doriems policininkams.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių