Augintinių nuotraukų konkurse bilietus į kiną laimėjo kaunietė

Po šunelio Pipiro istorijos redakciją užplūdo gausybė nuotraukų, kuriose skaitytojai užfiksavo savo augintinius. Prieš savaitę paskelbėme gražiausio naminio gyvūno konkursą ir jau turime pirmąjį laimėtoją - tai kaunietės atsiųsta fotografija.

Ineta Marcinkevičiūtė, dalyvaujanti portalo paskelbtame konkurse „Ir kaip juos galima skriausti???“, atsiuntė savo augintinės Nikos nuotrauką. Skaitytojų balsai lėmė, kad būtent ši nuotrauka praėjusią savaitę tapo lydere, o jos autorė apdovanojama dviem kvietimais į fantastinį veiksmo filmą „Įsikūnijimas“, kuris rodomas „Forum Cinemas“ kino teatruose.

Štai ką rašė portalo skaitytoja apie savo mylimiausią augintinę: „Pati nuostabiausia ir geriausia mano Nika (4,5 metų). Visada paguos, apgins, niekada nesmerks ir visada iš jos gali justi labai didelį pasitikėjimą manimi - šeimininke. Mes viena kitą suprantam iš akių, mokam daug komandų. Nika labai draugiška ir tolerantiška, jai visi draugai, ji niekada nepraeis pro liūdintį arba norintį su ja pažaisti, visada pakelia aplinkiniams nuotaiką su savo keliais triukais ir žinoma sklindančia šiluma iš širdies.

Bet jei tas žmogus mane pultų, ji visada pasiryžusi ginti. Tai tikras draugas - kuris niekada neišduos ir nesmerks, nes šuo per daug tiki savo šeimininku ir niekada nesmerks jo blogosios pusės. Tik reikia bendrauti su šuniukais ir leisti atsiskleisti... Tereikia duoti galimybę bet kokiam šuneliui kuris neturi namų, suteikti šilumos, meilės ir jūs patys labai nustebsite kokie tai nuostabūs ir ištikimi draugai...“

Prieš savaitę portalas paskelbė konkursą, kuriame skaitytojai kviečiami duoti atkirtį gyvūnų kankintojams ir siųsti savo augintinių nuotraukas. Daugiausia skaitytojų balsų sulaukusi nuotrauka kas savaitę apdovanojama dviem bilietais į kino teatrą.

Kviečiame aktyviai dalyvauti konkurse ir siųsti šunelių, kačių ar kitų gyvūnėlių nuotraukas.


Šiame straipsnyje: šunų konkursas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių