Atvirų durų dienos: būsto atnaujinimas - patirtis iš pirmų lūpų

Trečiadienį Kaune vyks atvirų durų diena, kurios metu apie būsto atnaujinimo galimybes ir patirtį bus galima sužinoti iš joje dalyvaujančio daugiabučių namų savininkų bendrijos pirmininko bei ekspertų.

Renginys suteiks progą daugiabučių gyventojams, bendrijų bei namus administruojančių įmonių atstovams aptarti JESSICA iniciatyvą ir Daugiabučių namų atnaujinimo (modernizavimo) programą bei jų teikiamas galimybes gyventojams.

Aktualiausiais būsto atnaujinimo klausimais, iškylančiomis problemomis bei galimais jų sprendimais su renginio dalyviais pasidalins būsto atnaujinimo procese dalyvaujančios daugiabučių namų butų savininkų bendrijos atstovė bei specialistai. Patirtis iš pirmų lūpų - didžiulė paspirtis ir galimybė pasimokyti iš klaidų savo būstą atnaujinti nusprendusiems gyventojams.

Jūsų laukia susitikimas su:

• Panevėžio Marijonų g. 31/31A daugiabučių namų savininkų bendrijos pirmininke Birute Valkiūniene, kuri pasidalins gyvais įspūdžiais ir patirtimi atnaujinant seniai statytą būstą, „įdarbinant" saulės energiją. Ši bendrija - pirmoji ne tik Panevėžyje, bet ir Lietuvoje pasinaudojusi galimybe atnaujinti daugiabučius pagal naują finansinį modelį - iniciatyvą JESSICA.

• Būsto ir urbanistinės plėtros agentūros direktoriaus pavaduotoju Algirdu Čepu bei Regioninių padalinių skyriaus vedėju Arūnu Ašvydžiu - aptarkite programos veikimo principus, teikiamas galimybes ir būdus joje dalyvauti, sužinokite kokią pagalbą siūlo valstybė.

• Šiaulių banko verslo ir mažmeninės bankininkystės Vilniaus regiono vadovu Viktoru Budraičiu - pasidomėkite banko teikiamo lengvatinio kredito daugiabučiams atnaujinti sąlygomis.
• Alternatyvius energijos šaltinius Panevėžio daugiabučių bendrijai padedančios pritaikyti UAB „Ideatherm" direktoriumi Aurimu Jančaičiu.

Susistikimas rengiamas gruodžio 15 d., trečiadienį, 13 val., Kauno miesto savivaldybės didžiojoje salėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių