Atnaujintoje posėdžių salėje R.Alekna pažėrė kritikos A.Zuokui

Vilniaus savivaldybės taryba trečiadienį susirinko į modernizuotą posėdžių salę, kurioje atnaujinta garso ir vaizdo sistema. Tačiau jau per pirmąjį posėdį išryškėjo ir salės trūkumai.

„Norėčiau padėkoti Raimundui Aleknai, kuriam vadovaujant ir prasidėjo, 2009 metais paskelbto e.demokratijos projekto, įgyvendinimas. Tarybos salės remontas yra viena iš sudėtinių projekto dalių“, - per posėdį sakė Vilniaus meras Artūras Zuokas.

R.Alekna merui replikavo, kad nors projekto ir būta gero, tačiau tinkamai jis nebuvo išpildytas. Mat informacija ekrane, kuriame rodomi balsavimų rezultatai, labai prastai matosi, raidės blyškios.

„Tai tik įrodymas, kaip gerą pradžią galima sugadinti. Negalima net įžiūrėti, kas ten parašyta, sunku dirbt“, - kalbėjo R.Alekna.

„Tai jūs paskaitykite sąlygas, po kuriomis pasirašėte“, - į išsakytą kritiką R.Aleknai atkirto meras ir pažadėjo trūkumus išstaisyti.

2011 m. vasario 9 d., vadovaujant merui R.Aleknai, paskelbtas projekto atviras konkursas, kuriame detaliai aprašytas ir tarybos salės remontas. Bendra salės modernizavimo vertė – 387 tūkst. Lt, visos lėšos skirtos Europos Sąjungos.

Anot A.Zuoko, keista, kad pats palaiminęs tokį projektą, dabar R.Alekna jį portale diena.lt kritikuoja, teigdamas, jog jis nebereikalingas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių