Atnaujino pliaže esančius radifikacijos stulpus

Paplūdimiuose atnaujinti avarinės būklės, audrų išversti betoniniai radifikacijos stulpai. Jie nebuvo keisti nuo pastatymo.

Nauji stulpai vietoje senų, ištrupėjusių paplūdimyje pastatyti, kol iš žemės neišėjo pašalas.

Prasidėjus vasaros sezonui ant jų bus pakabinti mikrofonai, per kuriuos gelbėtojai skelbs informaciją poilsiautojams apie situaciją paplūdimyje.

Apie paplūdimyje esančios radifikacijos sistemos atnaujinimą buvo kalbama jau daug metų. Nuo pastatymo iki šiol nebuvo pakeistas nė vienas statinys. Jie buvo tik šiek tiek paremontuoti.

Norėdama atnaujinti stulpus, Klaipėdos savivaldybė kartu su latviais bandė paramą gauti ir iš ES struktūrinių fondų, bet nesėkmingai. Juos teko remontuoti savivaldybės lėšomis.

Kiek tiksliai atsieis darbai, dar nėra aišku. Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, kad galutinė suma paaiškės, kai darbai bus visiškai užbaigti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nauja mokslo rūšis

Nauja mokslo rūšis portretas
Radifikacija, nors anksčiau buvo RADIJOFIKACIJA. Skirius blogai mokė savo dukrą.

E.

E. portretas
Aš taip pat maniau, kad radiofikacija, pasirodo yra ir radifikacija (радификация - surinkite Googlėje). Keista, bet man tai naujiena, nors dirbau panašų darbą :( Taip kad- ne klaida

jo

jo portretas
nuo kada ant stulpu kabinami mikrofonai nu ir tupi zurnalistai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių