Atlikėjas Dub Fx vėl džiugins sostinės klausytojus

Gerbėjų nuoširdumo sužavėtas atlikėjas vykdo savo pažadą dovanoti dar vieną koncertą žiūrovams Lietuvoje ir jau lapkričio 18 dieną kviečia susitikti Ūkio banko teatro arenoje. Tiesa, šį kartą improvizacijos virtuozas scenoje pasirodys ne vienas – minią dar labiau šėlti kvies ištikimi ir energingi Dub Fx bendražygiai: dainininkė Flower Fairy bei reperis CAde, rašoma pranešime spaudai.

Tai jau antrasis Dub Fx pasirodymas Vilniuje šiais metais – pirmąjį koncertą atlikėjas nusprendė surengti sulaukęs tūkstančių gerbėjų iš Lietuvos prašymų atvykti. Netikėtą ir staigų sprendimą priėmęs vaikinas nesigailėjo nė minutės: „Tai turbūt pati nuoširdžiausia ir labiausiai šėlstanti gerbėjų minia, kokią tik teko matyti“ – tada džiaugėsi Dub Fx, – „lietuviai yra labai šaunūs!“. Nenuostabu, kad bilietų į šio neįprasto atlikėjo pasirodymą nebeliko vos per keletą dienų.

„Pavasarį renginys vyko klube, tad buvome priversti nustatyti reikalavimus žiūrovų amžiui – į renginį patekti galėjo tik pilnamečiai asmenys. Džiaugiamės, kad šį kartą turime daugiau vietos ir galime netaikyti jokių apribojimų“ – gerų emocijų neslėpė renginį organizuojančios VšĮ „Rugsėjo 1-oji“ direktorius S. Jaščenko. „Tai bus puiki galimybė išvysti gyvo garso Dub Fx pasirodymą visiems, kurie, dėl vienų ar kitų priežasčių, negalėjo to padaryti praėjusį kartą“ – sakė organizatorius.

Dub Fx, kurio tikrasis vardas yra Benjamin Sanford, savo karjerą pradėjo kaip gatvės muzikantas, pasirodydamas įvairiuose Europos miestuose. Šiuo metu savo prekinį ženklą „Convoyun.ltd“ sukūręs atlikėjas žaibiškai pavergė pasaulio melomanus gebėjimu kurti muziką naudojant tik savo stiprų balsą bei efektų pedalus (ang. loop station). „Žmogumi-magnetofonu“ tituluojamas atlikėjas taip pat daug dėmesio skiria savo dainų žodžiams, kuriais neretai siekia atkreipti dėmesį aktualias socialines problemas.


Šiame straipsnyje: Dub FXrenginiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių