Atims nemokamas automobilių statymo vietas

Vilniaus valdžia užsimojo apmokestinti politikų ir tarnautojų automobilių statymą prie valdžios įstaigų.

Savivaldybė kreipėsi į septyniolika įvairių institucijų informuodama, kad artimiausiu metu šalia jų buveinių bus sumažintas rezervuotų vietų statyti automobilius skaičius, teigiama savivaldybės pranešime.

„Iki šiol prie Vidaus reikalų ministerijos buvo rezervuotos 28 vietos automobiliams, Žemės ūkio ministerijos – 27, kai remiantis įstatymais galėjo rezervuoti  tik 6 vietas.

Šalia Vyriausybės – 26 vietos (galimos – 3), šalia Seimo – 15 (galimos – 4).

Savivaldybė papildomas rezervacijas panaikins, o likusios  automobilių vietos bus apmokestintos pagal mieste galiojančius automobilių statymo tarifus,“ – žada sostinės meras Artūras Zuokas.


Šiame straipsnyje: parkavimasautomobiliaistatymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

vilkas

vilkas portretas
Labai teisingas sprendimas. Kodėl valstybės tarnautojai gaudami didelius atlyginimus iš mūsų kišenės dar turi naudotis nemokamomis automobilių parkavimo paslaugomis ten, kur eiliniai piliečiai turi mokėti po 2-3 Lt už valandą. Už tai valdžiažmogiai ir nesupranta realios situacijos Lietuvoje, nes jiems viskas yra nemokamai arba už išskirtines kainas. Jie tikriausiai įsivaizduoja, kad visi tokiomis lengvatomis naudojasi. Automobilis už valdiškus pinigus, degalai - išskirtinėmis kainomis seimo ir vyriausybės garažuose, techninis aptarnavimas - nemokamai, parkavimas - nemokamai, gyvenimas seimo viešbučiuose - už kapeikas ir t.t. O tie, kas gauna (net ne gauna, o UŽDIRBA) 3-5 kartus mažesnius atlyginimus už visa tai turi mokėti.

senis

senis portretas
Manau kad po šito sprendimo Zuoko reitingai pakils, šaunuolis

kk

kk portretas
aplinkos ministerijos nepamirskite - gal net 80 automobiliu parkuojasi trijomis juostomis
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių