Apvogtas populiarus Kauno restoranas „Legenda“

Išdaužius antro aukšto lango stiklą, iš restorano "Legenda" pavogtas kasos aparato stalčius, kuriame buvo beveik 4 tūkst. litų ir čekių spausdintuvas. 

Trečiadienį, apie 4 val., paryčiais suveikė restorano „Legenda“ signalizacija. Per 5 minutes į įvykio vietą atvyko apsaugos policijos pareigūnai, tačiau vagišių jau nerado. 

Restorano savininkas Gediminas Juodeika sakė, kad su pareigūnais pakilęs į antro aukšto patalpas pastebėjo išdaužtą langą. Apžiūrėjus patalpas paaiškėjo, kad pavogtas prie baro buvusio kasos aparato stalčius ir jame buvę palikti 3366 litai. Pasak G.Juodeikos, tai buvo praėjusios dienos apyvartinės lėšos. Taip pat pavogtas čekių spausdintuvas. 

Restorano savininkas tikino šios vagystės per daug nesureikšminęs - esą Lietuvoje tokia situacija, kad žmonės tuoj ims bet ką vogti. 

Restorano patirtus nuostolius savininkui žadėjo padengti draudimo kompanija. G.Juodeika džiaugėsi, kad antradienį lyg tyčia restorane lankėsi nedaug žmonių. Per 4 šventines dienas daug kauniečių buvo išsivažinėję. Todėl dienos apyvarta buvusi gerokai mažesnė nei paprastai būna. 

Restorano savininkas juokėsi, kad kvailokų vagių būta. Palikti pirštų anspaudai, dar keletas smulkmenų, kurios, tikimasi, policijai padės, rasti kaltininkus.


Šiame straipsnyje: vagystės kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių