A.Pogrebnojus ir V.Simanavičiūtė kolekciją pristatė teniso aikštyne

Teniso aikštyne Sereikiškių parke ketvirtadienio vakarą nebuvo jokių rakečių nei kamuoliukų. Sportininkai vienam vakarui aikštyną užleido mados gerbėjams.

Tiek pasipuošusių žmonių Sereikiškių parko teniso aikštynas, ko gero, dar nematė. Nors moterų aukštakulniai bateliai nepatogiai smigo į aikštelės smėlį, kėdes teko šluostyti po Vilnių nuplovusio lietaus, o dizainerių Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simanavičiūtės naujausios kolekcijos pristatymas, kaip įprasta, beveik valandą vėlavo, mados gerbėjai neišsigando ir neišsiskirstė. Šiek tiek prieš dešimtą valandą vakaro visi džiaugsmingai pasitiko pasirodžiusį pirmąjį modelį.

Neįprastose vietose savo kolekcijas nuolat pristatantys dizaineriai A.Pogrebnojus ir V.Simanavičiūtė šįkart teniso aikštyną pasirinko neatsitiktinai. Jų kolekcijoje ruduo-žiema 2010-2011 vyravo sportinė tematika sumaišyta su stilinga elegancija.

Kurdami šią kolekciją dizaineriai bendradarbiavo su bendrove "Audimas", aksesuarus skyrė kompanija "Avon". Sportinius laisvalaikio drabužius keitė elegantiški švarkai ar blizgučiais papuoštos palaidinės, kai kurie drabužiai buvo neįprastai šiems dizaineriams margi - jie nusprendė paeksperimentuoti su iki šiol nebandyta audeklo marginimo technologija.


Šiame straipsnyje: Pogrebnojussimanavičiūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių