Ant vaikų darželio pastato - grėsmingi varvekliai

Klaipėdiečiai skundžais, jog ant Strėvos gatvėje esančio lopšelio-darželio „Aušrinė“ pastatų kabo grėsmingai atrodantys varvekliai. Gyventojai susirūpinę, jog varvekliai gali kelti pavojų darželį lankantiems vaikams.

Darželio direktorės Marijos Gavėnienės teigimu, varvekliai yra likę tik ant tų statinių pastogių, kur praeiviai nevaikšto.

„Toje vietoje vaikai nevaikšto, yra atkastas tėveliams ir vaikams praėjimas, kur varvekliai yra pašalinti“ – kalbėjo darželio direktorė.

Pasak M. Gavėnienės, po savaitgalį iškritusių gausių kritulių, dėl nenuvalytų kelių susidarė papildomų rūpesčių, todėl visos teritorijos sutvarkyti nepavyko.

„Kadangi puse etato dirbantis kiemsargis šiandien serga, tad viską suspėti tiesiog nebuvo įmanoma. Tėveliams jau praeitą savaitę buvo pranešta, jog vaikus vestų tik per pagrindinį įėjimą. Tad svarbiausia šiandien buvo atkasti taką nuo pagrindinio tako iki durų. Dėl šalia nenukasto kelio turime problemų su transportu. Mus sunkiai pasiekia mašina, atvežanti vaikams maistą. Tad šiandien teko jį net patiems nešioti. O šį kelią turėtų valyti savivaldybė“ – teigė direktorė.

M. Gavėnienė patikino, jog greitu metu visi varvekliai nuo įstaigos stogų bus pašalinti.

Pagal įstatymą pavojingai kabantys varvekliai ar ant praeivių galvų nuo pastato krintantis sniegas savininkui ar administratoriui gali užtraukti baudą iki 2 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
nu jo neturi paprasciausios sluotos o dar aplink vaiku darzeli apeit ne vienos dienos reik..

tiesa

tiesa portretas
Kodel yra tie varvekliai ziema kaip prie kitu namu ju nera ?????.ASAKYMAS STOGAS SILDO VISKA KAS ANT JO NUKRENTA O juk buvo skirti pinigai namams apsyldyti .ISVADA - VARVEKLIUS TURI NUDAUZYTI KUBILIUS.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių