A.Nesteckio likimas spręsis ketvirtadienį

Kauno miesto tarybos sekretorius Mindaugas Šivickas šįryt patvirtino, kad užregistruotas sprendimo projektas atleisti iš pareigų administracijos direktorių Antaną Nesteckį.

Rytoj vyksiančiame tarybos posėdyje daugumai balsavus už projektą, direktorius bus atleistas iš pareigų. Projekto rengėjas tarybos narys Povilas Mačiulis sakė, kad projektas nenukreiptas asmeniškai prieš A.Nesteckį.

„Sunku būtų vertinti direktoriaus darbą iš tokio trumpo laiko, kiek jis užima šias pareigas. Viskas daroma dėl to, kad jis yra atstovas susikompromitavusios ir pasitikėjimą praradusios frakcijos, todėl kyla pagrįstų abejonių, ar jis toliau gali eiti šias pareigas. Pasitikėjimas yra sumenkęs iš kai kurių frakcijų – norisi, kad tai visi tai įvertintų“, – sakė P.Mačiulis.

Jo teigimu, šiuo metu po sprendimo projektu surinkta 11 parašų. Po projektu pasirašė jo rengėjai: „Vieningo Kauno“ frakcija, Darbo partijos ir  Liberalų sąjūdžio atstovai. Per šiandien turėtų apsispręsti ir Gintauto Labanausko vadovaujamos „Dirbam Kaunui“ frakcijos nariai. Daugiau kaip pusės tarybos narių parašų surinkimas automatiškai direktoriaus neatleis, dėl jo turės balsuoti visa taryba.

„Parašai renkami parodyti miestiečiams, kurie tarybos nariai pasitiki susikompromitavusiais socialdemokratais. Juos galima rinkti iki pat posėdžio pradžios. Pamatysime, ką mano valdančioji dauguma ir meras Andrius Kupčinskas“,  – sakė P.Mačiulis.

Neatmetama, kad A.Kupčinskas, nuogąstaudamas dėl koalicijos stabilumo, siūlys šio sprendimo projekto neįtraukti į darbotvarkę.


Šiame straipsnyje: Nesteckiskoalicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomone

nuomone portretas
A. Nesteckas yra viso nuosirdaus ir atsakingo savivaldybes darbo stabdziu?

CHA

CHA portretas
Jis tinkamas vadovas, bet klerkams drausmė nepatinka.

Šapli

Šapli  portretas
Nieko asmeniškai prieš Nesteckį, kaip supratau, niekas neturi, bet jis - Kriščiūno partijos atstovas...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių