„Akropoliuose" šeštadienį apsipirko daugiau nei 200 tūkst. žmonių

Didžiausia Lietuvoje mažmeninės prekybos nuolaidų akcija "Jamam" į prekybos ir pramogų centrus "Akropolis" gegužės 15 d. pritraukė 203,5 tūkst. lankytojų – dvigubai daugiau nei įprastą šeštadienį.

Iš viso šį savaitgalį Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių "Akropoliuose" apsilankė 300 tūkst. pirkėjų – 7 proc. daugiau nei 2009 m. gegužę, kai vyko pirmoji "Jamam" nuolaidų akcija.

"Jamam" nuolaidų diena "Akropoliuose" per metus jau tapo tradicija. Šimtai tūkstančių žmonių tądien pasinaudoja galimybe įsigyti prekių ir sutaupyti. Šiais metais per nuolaidų dieną "Akropoliuose" įsikūrusios parduotuvės duris atvėrė valanda anksčiau - tai buvo patogiau pirkėjams, kurie galėjo lanksčiau planuoti savo laiką savaitgalį, o kartu leido išvengti itin didelių spūsčių", - pranešime spaudai cituojama bendrovės "Akropolis LT", valdančios Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių "Akropolius", Nuomos skyriaus vadovė Renata Jakubčionienė.

Ji pastebi, kad "Jamam" nuolaidų diena formuoja ir naujus pirkėjų įpročius. "Jei į pirmąją "Jamam" akciją žmonės ėjo ieškoti nuolaidų, tai dabar jie eina pirkti konkrečių prekių su nuolaida. Pirkėjai žino ko nori, neretai yra iš vakaro apžiūrėję būsimą pirkinį ir sprendimus vis dažniau priima racionaliai, o ne spontaniškai", - sako R.Jakubčionienė.

"Jamam" akcijos "Akropoliuose" tradiciškai vyksta du kartu per metus. Jų metu prekėms ir paslaugoms prekybos bei pramogų centruose yra suteikiama iki 50 proc. nuolaida.


Šiame straipsnyje: AkropolisJamam

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių